Site Logo

Zorluklar karŞIsInda gülüp geçİyoruz

TFF 2. Lig 4. Grup’ta mücadele veren ve geçen hafta içerisinde deplasmanda oynadığı Adana Demirspor maçında elde ettiği 4-3’lük galibiyetin morali ile Pazar günü evinde ağırladığı DİSKİSpor’u 1-0 yenen Kahramanmaraşspor’da 3 puan sevinci yaşanıyor.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Rahim Zafer, DİSKİ maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede iki haftada elde ettikleri 6 puana sevindiklerini belirterek şunları kaydetti: “Maç öncesinde yaptığımız toplantıda DİSKİ maçının ne kadar zor geçeceğini sizlere söylemiştim. Çünkü karşımızda 3 haftadır kendine öz güveni olan iyi bir takım çıkacağını belirtmiştim. Etkili oyunumuz ve ikinci yarıda yaptığımız değişikliklerle birlikte oyundaki tempoyu daha istediğimiz gibi götürmemiz ve zaman zaman da yaptığımız baskılarla da golü bulmasını bildik. Kontrataklarla çıkan ve gol bulmaya çalışan bir DİSKİ karşısında fazla gol pozisyonu da vermeden gol yememeyi ve sabırlı oyunu da düşünerek maçı kazanmasını bildik. Her zaman dediğim gibi bu başarıda en büyük pay sahibi futbolcularımdır. Hepsini de alnından öpüyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı hedef doğrultusunda çalışmalarımıza devam edip, Kahramanmaraşspor’u en iyi yerlere getirmeye çalışacağız.”

Bu hafta Van deplasmanında oynayacakları Belediye Vanspor maçı ile ilgili olarak ta Rahim Zafer şunları kaydetti: “Hiçbir maç kolay değildir. Kimle oynarsanız oynayın, hiçbir maç kolay değil. Daha zor bir maç oynayacağız. Van uzun bir aradan sonra ilk defa kendi sahasında seyircisi ile buluşacak. Bu açıdan da zor bir maç olacak. Ama zaten biz burada her türlü zorluklarla mücadele ediyoruz. Bu nedenle artık bizler zorluklar karşısında gülüp geçiyoruz. Başka bir şey yapmıyoruz. Van çok büyük hedeflerle lige başladı. Ama alt sıralarda olması küçümsenecek anlamına gelmiyor. Vanspor bizim için daha tehlikeli. Çünkü yaralı arslan biliyorsunuz daha tehlikelidir. Orada hedefimiz en kötü 1 puan alabilmektir. Bunu almamız gerekiyor.”

Zafer, şu anda takımda Ramazan ile Özgür Yıldırım’ın sakat olduğunu da belirterek, tedavileri ile kontrollerinin devam ettiğini ve maç saatine kadar hazır olup olamayacaklarının ise şu aşamada belli olmadığını sözlerine ekledi.