Site Logo

Akarca'dan futbolculara tebrİk!

Kahramanmaraşspor'un eski asbaşkanı Ahmet Gaffar Akarca, DİSKİ galibiyetinden dolayı Kahramanmaraşspor ekibine tebrik yemeği ve birer altın vereceğini açıkladı.

Aslında geçen hafta kendi sahamızda oynadığımız Şanlıurfaspor karşılaşmasını kazanmamız takdirde bu ödülü vereceğini söyleyen Akarca, "Şanlıurfa'yı maalesef kendi sahamızda yenemedik, nasip bugüneymiş", diyerek sözlerini şöyle devam ettirdi: "Amacımız bu zor günlerde takımımıza destek olmak. DİSKİ maçı öncesi futbolcularla biraraya gelmiştik. Burada futbolculara DİSKİ'yi kazandığımız takdirde, kişi başına birer altın sözü vermiştim. Sözümü yerine getiriyorum ve futbolcularımızı ödüllendiriyorum".

Takımın beklenilenden çok daha başarılı olduğunu ifade eden Akarca, "Takımımız ligin başlamasına çok yakın kuruldu. Hazırlık maçları yapmamasına ve hatta son haftada teknik direktör değişikliğine gidilmesine rağmen, rakiplere göre üstün bir takımız" dedi. Bu gidişatın çok başarılı olduğunu söyleyen genç iş adamı, sonraki maçlar için de başarılar diledi.

Son olarak Akarca şunları belirtti: "Kahramanmaraşspor bu şehrin değeridir. Bu şehirde yaşayan herkes bu takıma maddi ve manevi destekte bulunmalıdır. İki yıl önce bizim dönemimizde de bu ligde mücadele ettik. Takımımızın o sezon küme düştüğü için, bizim bu takıma borcumuz var. Bunun için geçen yıl yönetimde olmamamıza rağmen takıma çeşitli desteklerde bulunduk. Bu desteklerimiz devam edecektir".

Ayrıca Kahramanmaraşlı genç iş adamı, takımın iki deplasman masraflarını karşılayacağını da bildirdi.