Site Logo

KMS'ye prİm dopİngİ ve taraftarlara çok önemlİ çaĞrI

TFF 2. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da futbolculara Adana Demirspor maç sonrası Kahramanmaraşspor Kulübü Genel Kaptanı Ahmet Küçükönder zorlu mücadelede hırs ve mağlubiyetten galibiyete çeviren bir karşılaşma olduğunu vurgulayarak yönetim olarak futbolcu başına 2 bin TL galibiyet primi sözü verdi.  

Geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda oynanan ve 3-4’lük galibiyetle sonuçlanan Adana Demir maçı sonrasında soyunma odasına inen kulüp yöneticileri futbolcuları tek tek tebrik ederek onlara bundan sonraki maçlarda başarı dilediler ve maddi-manevi her türlü desteği vereceklerini belirtmişlerdi.

Adana Demirspor maçından sonra soyunma odasında futbolcularla birlikte büyük sevinç yaşayan Kahramanmaraşspor yönetimi futbolculara 2 bin TL galibiyet primi sözü verdi. Zirve yolunda puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlı ekip, kendi sahasında Pazar günü konuk edeceği güçlü rakibi Diyarbakır BŞB DİSKİ Spor maçı'nı yenerek zirve yolunda emin adımlarla yürümek istiyor. Genel Kaptan Ahmet Küçükönder  imkansızlıklar içerisinde büyük bir başarılı elde edildiğini belirterek, “Kahramanmaraşspor rakibini yenerek büyük bir başarı elde etmesi hepimizi mutlu etmiştir. Takımımız Adana Demirspor'u, deplasmanda yenerek tarihinde bir ilk yaşamıştır” dedi.

Taraftarlara çok önemli çağrı
Genel Kaptan Küçükönder taraftarlara seslenerek “spor kardeşlik ve dostluktur. Taraftarımız bizim sahadaki moral kaynağımızdır. Çok zor şartlar altında buralara geldik. Zor şartlar altında zor bir grupta mücadele ediyoruz. Bundan sonra vargücümüzle mücadele edeceğiz. Bu mücadelelerimizde bizleri yanlız bırakmayan 12 adamımız bundan sonraki karşılaşmalarda da bizleri yanlız bırakmasınlar. Onlara çok ihtiyacımız var” diyerek Türkiye Futbol Federasyonunun küfür ve şiddeti önlemek için uygulamaya başlattığı ağırlaştırılmış cezaların kulüplerin ve derneklerin gözünü korkutuğunu belirterek, taraftarlardan kulübüne zarar verecek çirkin olaylardan kaçınmalarını istedi.
TFF’nin kötü tezahürat yapanlara karşı verdiği cezada çok kararlı olduklarını belirterek, “Birinci defa yapıldığında 10 bin TL den 250 bin TL’ye kadar, üçüncü defa yapıldığında ise üç puan siliniyor. Onun için taraftarlarımızdan tek istediğimiz maçlara gelerek takımlarını destekleyip, maç boyunca kötü tezahürat ve küfür etmesinler. Her taraftar kendine ve yanındakine dikkat etmeli. Maç sonucu üç ihtimallidir, berabere kalabiliriz, yenilebiliriz, yenedebiliriz. Onun için artık tüm sonuçları dikkate almalıyız. Ona göre tüm sonuçlara alışmalıyız. Biz taraftarlarımıza güveniyoruz” dedi.

Haber: İlker YİYEN