Site Logo

Bİr anI ve bİr mesaj

Aşağıdaki anı değerli forum üyemiz 'kaleci_ferhat' tarafından yazıldı ve bizlerle paylaşıldı. Siz de Kahramanmaraşspor ile ilgili anılarınızı paylaşmak istiyorsanız, forumumuza yollamanızı rica ediyoruz. 'kaleci_ferhat'a teşekkür ederiz.

Yıl 1985. K.Maraş Anadolu Lisesini kazanarak İskenderun'dan Kahramanmaraş'a geldik. Daha 12 yaşında falanım. Aslen Adanalıyım.

Bir müddet K.Maraşsspor'un alt yapısında oynadım. Kara Murat'ın, Kaleci Cengiz'in olduğu zamanlar..
Unutulmaz kaleci Çivi Ahmet'in (Ahmet Bayrakçı) 12 Şubat Stadı'nın kapalı tribün inşaatında çalıştığı dönemleride bilirim. Düzce'ye deplasmana gidip, Antalya deplasmanında dayak yediğimiz zamanları hatırlarım.
Amigo Dursun'un amigoluğa başladığı zamanları bilirim.. Amigo Ejder'in (kendisine Allah'tan rahmet dilerim) kapalının önüne gelip "Den baham ..ki pambuklular, bi kırmızı beyaz yapah" dediğini hala duyar gibiyim.

Şampiyonluğa giderken sondan 2. maçta takımın para alamadığı için güzel oynamadığı G.Antep maçındaki harika oyunuyla 1 puanı kurtaran ve takımın 1. Lig'e çıkmasındaki en büyük emektarlarından olan efsane kalecimiz Ferhat'ın hatırasına bu kullanıcı ismini kullanıyorum.

Ben 1991'de K.Maraş'tan ayrıldım. Bakıyorum aradan yıllar geçmiş. Nerdeyse hergün bu siteye girmeden duramıyorum. Yenildiğinde üzülüyorum, geçen ki 3-4 'lük galibiyet gibi zaferlerden sonra yerimde duramıyorum sevincimden.

Unutmadan şunuda ekliyeyim şu an 15 yaşında bir oğlum var. Ankaragücü U-17 takımında direk oynuyor. Hocalarıda geleceğinin olduğundan emin. İnşallah bir aksilik çıkmazsa ilk oynayacağı profesyonel takımında K.Maraşspor olmasını isterim.

Taraf olmak, taraftar olmak bu olsa gerek...
Ben Maraşlı değilim ama K.Maraşsporluyum..