Site Logo

Günkut yalnIz bIrakIlmaktan Şİkayetçİ

Kahramanmaraşspor'un başkanı Muhammet Günkut, mütevazı bir takımla kısa sürede başarıyı yakalamalarına rağmen, kentte kendilerine herhangi bir destek gelmediğini söylerken 3-1 geriden gelerek kazandıkları muhteşem Adana Demirspor galibiyetine de değindi.

Başkan Günkut yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor'u zor şartlarda aldıklarını ve "takım kuramazlar" görüşüne rağmen kısa sürede mütevazı bir ekip oluşturduklarını belirtti.
Kahramanmaraş'ın takımına sahip çıkmasını ve en büyük desteği de Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'dan beklediklerini açıklayan Günkut, şöyle konuştu: "Baktığımız zaman 81 vilayetin tamamında belediye başkanları kent takımlarına sahip çıkmıştır. Biz de başkanımızdan takıma destek olmasını bekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde bazı basın organlarında açıklamaları okuduk. Kahramanmaraşspor yönetimini ziyaret edeceğini söylemiş, ama aradan bir hafta geçti ziyaret etmediği gibi bizi aramadı bile. Kendisi yoğun olabilir, ona bir sözüm yok, ama biz kendisini yanımızda görmek istiyoruz."

Çarşamba günü oynadıkları Adana Demirspor karşısında muhteşem bir galibiyet aldıklarını hatırlatan Günkut, 3-1 geride olmalarına rağmen maçı çevirdiklerini ve önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi. Şu ana kadar kendilerine maddi olarak herhangi bir destek gelmediğini anlatan Günkut, Adana deplasmanından aldıkları galibiyete rağmen şehirde bir ses olmadığından şikayet etti.