Site Logo

A.Demİrspor'da İstİfa bombardImanI!

A.Demirspor'da istifa bombardımanı! A.Demirspor'da kulüp başkanı Bekir Çınar ile yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Abdulkerim Durmaz, Kahramanmaraşspor yenilgisinin ardından görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Bekir Çınar, Kahramanmaraşspor maçı sonrasında, yönetim kurulu üyeleriyle statta düzenlediği basın toplantısında, ilk yarı iyi oynadıklarını, ancak ikinci yarıdaki gollerle sahadan 4-3 mağlup ayrıldıklarını belirtti.

Maçın hakemini de eleştiren ve aldıkları kararda yenilginin etkisinin bulunmadığını ifade eden Çınar, ''Verilen sözler tutulmadı. Biz yeri geldi cebimizden para verdik. Bize bir grup taraftar sürekli küfrediyordu. Şimdi gelsin onlar yeni yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör bulsunlar. Biz artık yokuz'' dedi.

Çınar ayrıca, yarından itibaren kongre çalışmalarına başlayacaklarını kaydederek, futbolculara ödemelerini yapacaklarını sözlerine ekledi.

Teknik direktör Durmaz da 8 aydır Adana Demirspor'da görev yaptığını hatırlatarak, takımı çok kötü durumda devraldığını ifade etti.

Taraftarlar arasında bir grubun sürekli olarak kendisini hedef gösterdiğini savunan Durmaz, şunları söyledi:
''Beni istemeyenlerin istedikleri oldu. Ben zaten 3-4 hafta önce de bunu düşünüyordum. Yönetim bırakmasa bile benim bu maçtan sonra istifa etmem gerekirdi. Çünkü bu maçın tüm sorumluluğu bana ait.''