Site Logo

"Sahaya 11 deĞİl, 12 kİŞİyle çIkmak İstİyoruz"

Takım kaptanımız Acar'ın sitemize yaptığı açıklamada, bu haftasonu pazar günü evimizde karşılaşacağımız Şanlıurfaspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve bu maçı almak için ellerinden geleni yapacaklarından kimsenin şüphesinin olmamasını istedi.

Kaptan açıklamasında şunları belirtti; "Bu maçtan inşallah anlımızın akıyla galip geleceğiz. Bunu yapacak gücümüz var. Takım arkadaşlarımın hepsine güveniyorum. Takımımız yavaş yavaş gerçek kimliğine doğru ilerliyor. Her geçen günün takıma yaradığını, rakiplerimiz ve taraftarımız görecekler ve her geçen gün farkedecekler. Çünkü biz kaliteli bir teknik ekipten ve oyunculardan oluşan bir takımız. Bunu da farkettirmek zorundayız."

Acar sözlerini şu şekilde devam ettirdi; "Bu hafta sahaya 11 kişi değil, 12 kişi çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımız desteklerini bizden çekmesinler. Çünkü bu takım taraftar desteğiyle ayakta kalabilir. Eğer taraftar isterse bir maçı aldırır. Benim taraftarlarımızdan isteğim, bizleri bugüne kadar yalnız bırakmadılar, bundan sonrada bırakmasınlar".

Son olarak tecrübeli oyuncu taraftarın yerinin takımının yanı olması gerektiğine işaret etti.

Haber: redwhitekms