Site Logo

BaŞkan Poyraz Tam Destek Sözü Verdİ

Haftalardır merak edilen, "Kahramanmaraş Belediyesi, Kahramanmaraşspor'a yardım da bulunacak mı bulunmayacak mı?" sorusu, bugün taraftarların Belediye Başkanı Poyraz'la yaptığı görüşme sonrasında cevap buldu ve Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Kahramanmaraşspor'a tam destek sözü verdi.

Türkiye 2.ligi 4.grupta namağlup ünavanını sürdüren Kahramanmaraşspor'un Taraftarları Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'dan destek sözü istedi. Başkan Poyraz, bundan önce olduğu gibi Kahramanmaraşspor'a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın makam odasında gerçekleştirilen ziyarette yeni sezon için destek ziyaretinde bulundukları ifade eden taraftarlar , Başkan Poyraz'dan destek sözü istedi.

Başkan Poyraz, yeni sezonda Kahramanmaraşspor'a başarılar dilerken, "Belediye olarak Kahramanmaraşspor'a her türlü desteği vermeye hazırız. Yönetimin başarıyı yakalayacağından eminim.Bundan önceki yönetimlere duruşumuz nasılsa şimdi ki Yönetimimize de duruşumuz da hiçbir farklılık olmayacaktır bizler gelip geçiciyiz önemli olan Kahranmaraşsporumuzun layık olduğu yerlere gelmisidir.

Öte yandan gelecek hafta Pazartesi günü Klüp Başkanı Günkut'la görüşecekleri kaydeden Poyraz Klübümüze yardım konusunda Başkanımızla fikir alışverişinde bulunup Takımımızı şuan ki darboğazdan en kısa sürede çıkartacağımıza inanıyorum dedi. Bundan sonraki haftalarda Tribündeki yerini alacağının sözünüde veren Poyraz sözlerini Kahramanmaraşspor'un başarısı bizim başarımızdır." diyerek tamamladı.

Haber////VHDT ULUSOY///KahramanMarasSpor.org