Site Logo

KIsa sürede baŞarIyI yakaladIk

Kahramanmaraşspor'umuzun teknik direktörü Rahim Zafer, kısa sürede kamuoyunun beklemediği bir başarıyı yakaladıklarını söyledi.

Zafer, yaptığı açıklamada, sezon öncesi hazırlık kampı bile yapamayan Kahramanmaraşspor'un geride kalan sürede önemli bir başarıya imza attığını ifade etti.

Futbolcularını gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ettiğini dile getiren Rahim Zafer, ''Aslında kent kamuoyunun beklemediği bir başarıyı elde ettik. Baktığımız zaman takımımız şu anda namağlup. İnşallah çalışmalarımızı bu şekilde devam ettirir ve gerekli desteği de görürsek lig sonunda gülen taraf oluruz''dedi.

Yaşanan bütün sıkıntılara rağmen çalışmaları sıkı bir şekilde sürdürdüklerini hatırlatan Zafer, oyuncularının alkışlanmaya değer olduğuna işaret etti. Hafta sonu Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarına dikkati çeken Zafer, karşılaşma sonunda lider olmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Zafer, sözlerini şöyle tamamladı:
''Şanlıurfaspor karşılaşması, namağlup unvanımızı koruma adına da önemli bir karşılaşma olacak. Futbolcularımın performansından memnunum. Futbolcularımın bu azim ve kararlı mücadelesi devam ederlerse 3 puan alan taraf biz oluruz. Malatyaspor maçında iyi mücadele etmemize karşın, sahadan 3 puanla ayrılmayı başaramadık. Ancak, bu zorlu maçta 3 puanı kaçıran taraf olduğumuza inanıyorum. Şanlıurfaspor maçında ise iyi mücadele ederek sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.''