Site Logo

Galİbİyet serİsİ yakalamak İstİyoruz

TFF 2.lig 4.grupta bir maç eksiği ile 2.sırada bulunan Kahramanmaraşspor'da Malatyaspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Geçen hafta seyircisi önünde oynadıkları İskenderun Demirçelikspor maçı beraberliğiyle haftayı kapatan Kahramanmaraşsporlu futbolcular teknik direktör Rahim Zafer nezaretinde idmanlarını sürdürüyor.

Teknik direktör Rahim Zafer Malatyaspor mücadelesi hakkında şu şekilde konuştu:

Cuma gününe kadar sürdürülecek idmanların teknik ve taktik ağırlıklı olacağını belirten genç teknik adam ,ligde oynadığımız 4 karşılaşmada henüz mağlubiyetimiz yok.Bu bizim galibiyete olan inançımızı daha da kamçılıyor ve galip gelmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız bundan kimsenin şüphesi olamasın; hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Malatyaspor maçının hazırlıklarına dün başladık.son iki maçta  iyi oynamamıza rağmen, bir türlü şansızlığımızı yenemiyoruz. Deplasmanda oynayacağımız karşılaşmayı galibiyetle sonuçlandırmakistiyoruz.

Malatyaspor'u yenip galibiyetle şehrimize dönerek ligde çıkış yakalamak istiyoruz. Bunun için de hafta içi çalışmalarımıza büyük önem vermekteyiz. Futbolcularımı moral motivasyon yönünden hazır duruma getireceğiz. deplasmandan alınacak puan ve puanlar her zaman önemli parolamız 3 puan bu haftadan sonra galibiyet serisi yakalayarak takımımızı bir üst lige çıkarmayı canı gönülden istiyoruz: dedi.

İlker YİYEN-Yerel Gazete