Site Logo

Günkut'tan Bayram mesajI

K.Maraşspor Kulübü Başkanı Muhammed Günkut, Ramazan Bayramı münasebetiyle K.Maraşlı hemşehrilerimize ve özellikle K.Maraşspor taraftarlarına sitemiz aracılığıyla bir kutlama mesajı verdi.

Başkanımız Günkut mesajında, "Varlığın ve hayatın temel dinamiği dün olduğu gibi bugün de sevgi olmalıdır. Savaşlarla, krizlerle her geçen gün gönlü biraz daha daralan dünyamız için bayramlarımız nefes alma günüdür. Dünya ancak kanaat eden, cömert davranabilen insanlarla soluklanacaktır. Tıpkı Yûnus gibi, Mevlâna gibi sadece almayan, gönlündekini de verebilen insanlarla. Dünyanın içine düştüğü tüm dertlerin çözümü bir ay boyunca gösterdiğimiz dayanışma örneğidir. Bu dayanışma örneği, bizim insanımızın nelere kadir olabileceğinin bir göstergesi olduğu gibi, bu aziz şehrin sahip olduğu imkânları göstermesi bakımından da ayrıca önemlidir. İnsan kanaat etmeli, sabretmeli ve cömert davranmalı ki gönlü bayram edebilsin. Ramazan Bayramı’nın tüm dünyada barışa vesile olmasını temenni ediyor, yediden yetmişe bütün hemşerilerimin, bayramlarını kutluyorum" dedi.

KMS - İskenderun DÇ maçı değerlendirmesi
Kulüp başkanı ayrıca dün evimizde oynadığımız İskenderun Demir Çelikspor maçıyla ilgili görüşlerini dile getirdi. Günkut, "Dün sahamızda altın degerinde 2 puan kaybettik aslında elimizden alındı desek çok daha yeridir.
Pek fazla hakem hatalarıyla karşılaşmış olduğumuz liglerimizde dünde bizde gerçekleşti. Hakemin dün penaltı çaldığı pozisyonda kesinlikle uzaktan yakından alakası yoktu ve böylesine basit bir hatadan dolayıda altın değerinde kendi sahamızda 2 puanı kaybettiğimiz gibi taraftarımızında staddan bayram hediyesini verememekten dolayı buruk bir bayram geçiriyorum." dedi.

Günkut sözlerini şöyle devam ettirdi; "Temennimiz bu hatanın gelecek haftalara yansımaması yönündedir. Hem kendi adımıza hemde rakip takımlar adına pek de hoş bir durum olarak kabullenilmez. Eğerki devam ederse de masaya yumruğumuzu koymasını biliriz."
Haftaya zorlu bir Malatya deplasmanı olduğunu söyleyen Günkut, "inşallah oradan alıcagımız galibiyet sonrası taraftarımızın geç de olsa bayram hediyesini vermek istiyoruz" diyerek sözlerini bitirdi.

Haber: redwhitekms