Site Logo

İl Tertİp Komİtesİ temsİlcİlerİ belİrlendİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol İl Temsilciliği ile birlikte görev yapacak olan Futbol İl Tertip Komitesi’nin (FİTK) kulüp temsilcileri belirlendi.

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Toplantı Salonunda yapılan İl Tertip Komitesi Kulüp Temsilcileri Seçimi’ne KASKF Başkanı ve TFF Amatör Kurul Üyesi Mehmet Bağrıaçık divan başkanlığı yaptı. Futbol İl Temsilcisi A.Baki Kale’nin divan başkan yardımcılığı ve KASKF Genel Sekreteri Muzaffer Demir’in de divan sekreterliği yaptığı seçimlere vize-referans işlemlerini yaptıran ve lige katılım bedellerini yatıran kulüplerin temsilcileri katıldı.
Seçimler öncesi bir konuşma yapan KASKF Genel Başkanı Mehmet Bağrıaçık, yeni sezonda kulüplere başarılar dilerken, Uygulama El Kitapçığı’nın kulüp yöneticileri tarafından en az bir kere okunması gerektiğini söyledi. Maç programının önümüzdeki günlerde belirleneceğini ve kulüplerin de katılacağı şekilde fikstür çekiminin yapılacağını belirten Bağrıaçık, “Sizler birer kahramansınız. Sizler bu ülkenin en önemli mihenk taşlarısınız. Sizler bu ülkeye çok şeyler veriyorsunuz. Bundan sonra da buna devam edeceğiz” diye konuştu.
Daha sonra yapılan seçimlerde Ferhuş Karacasu Belediyespor temsilcisi Süleyman Özbek, Pınarbaşı Kısıkkayaspor temsilcisi Kadir Sekili ve Bertizspor temsilcisi Bayram Kazıcı, FİTK’de kulüp temsilcisi olarak belirlendiler.
TFF’nin Futbol İl Temsilcisi ve Futbol İl Tertip Komiteleri Talimatı’nın 12.Maddesine göre 7 (yedi) üyeden oluşan FİTK’de 3 kulüp temsilcisinin yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM), Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) temsilcileri bulunuyor.

Haber: Akif Arslan//Akşam Postası