Site Logo

Paksoy'dan KahramanmaraŞspor'a zİyaret

Kahramanmaraş Milletvekili Paksoy, Merkez İlçe Teşkilatı ile birlikte kırmızı-beyazlı kulübü ziyaret ederek, yeni yönetime ‘hayırlı olsun’ dedi. Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, kentin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor’un içerisinde bulunduğu sıkıntılı tablodan kurtaracak tek kurumun ‘yerel yönetimler’ olduğunu söyledi.

Tesislerde kulüp yönetimi tarafından samimi bir şekilde karşılanan ve burada açıklamalarda bulunan Milletvekili M. Akif Paksoy, kentin adını taşıyan kulübün içerisinde bulunduğu durumu takip ettiklerini belirterek, “Bizler siyasetçi olarak üstümüze düşeni yapmak için buradayız. Ancak bu işin çözüm noktası yerel yönetimlerdir. Yani belediyelerdir. Profesyonel de olsa, spor artık kurumsallaşmalı ve çok daha iyi yönetilerek kentin tanıtımı için kullanılmalıdır. İnanıyorum ki, Kahramanmaraş Belediyesi de bu konuda üzerine düşeni yapacaktır. Bizlere düşen bir şey varsa, her zaman yapmaya hazırız. Ben ve arkadaşlarım, dün olduğunu gibi bugünde yarında Kahramanmaraşspor’un yanındayız” ifadesini kullandı.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Muhammed Günkut da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler bu kulübü zor günlerinde sırtladık. Herkesin bize destek olmasını bekliyoruz. Bu ziyaretler bizlere moral olduğu gibi yalnız olmadığımız hissini de yaratıyor. Sayın vekilimize ve partililere gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. Biz sadece muhalefeti değil, iktidarı da yanımızda görmek istiyoruz. Siyasetçileri, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, iş dünyası ve esnaflarımız bize destek olsunlar. Ki, bizler de Kahramanmaraşspor’u çok daha iyi yerlere taşıyalım” dedi. Günkut, bir soru üzerine de kulübün borç yükünün hafifletilmesi için görüşmelerinin devam ettiğini ve bu konuda kısa süre sonra bazı açıklamalar yapacağını bildirdi.

Ziyaret sırasında kulüp başkanı Muhammed Günkut, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy ve partisinin Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan’a birer Kahramanmaraşspor forması hediye etti. Ziyaret sonrasında ise kulüp binası önünde toplu bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber ve fotoğraf: Akif Arslan (Akşam Postası)