Site Logo

Günkut, "Zaho İle yapacaĞImIz maç dostluk açIsIndan önemlİ bİr adIm"

Kahramanmaraşspor'un Kulüp Başkanı Muhammed Günkut, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın Irak'ın Zaho takımıyla dostluk maçı yapılacak olmasından büyük mutluluk duymasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Günkut, şehirlerin birbirlerini tanıması açısından fayda sağlayacağını düşündüklerini böyle bir hamleyi yaptıklarını ifade etti.

26 Ağustos'ta Kahramanmaraşspor'un sezon açılışında gerçekleşecek olan dostluk maçı ile ilgili bilgi veren Başkan Günkut, ilk teklifin Zaho takımından geldiğini söyledi. Zaho takımının kendilerini davet ettiklerini ancak onlara takımın henüz hazır olmadığını anlattıklarını belirten Günkut, Kahramanmaraşspor olarak karşı bir davette bulunduklarını söyledi.

Başkan Günkut, yöneticilerin tesislerini gezdiklerini ve çok beğendiklerini belirterek, gelen yöneticilerin "Kahramanmaraş'ı böyle bilmiyorduk." dediğini belirtti. Başkan Günkut, maçın dostluk açısından önemli bir adım olacağının altını çizdi.

Şehirlerin birbirini tanıması ve kaynaşması açısından böyle bir hamlede bulunduklarını dile getiren Günkut, bu dostluk maçının Kahramanmaraş'ın tanıtımına da katkısı olacağını belirtti.