Site Logo

Beledİye BaŞkanI'ndan KMS'ye Süper Destek! Pardon, Malatyaspor'a!

"Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatyaspor'a 1 milyon TL destekte bulunacaklarını ve 5 deplasmanın da masraflarını karşılayacaklarını ifade etti.." Kaynak: AA (10 Ağustos 2009)

Rakibimiz olan Malatyaspor'a Malatya Belediye Başkanından süper destek geldi. 27 MİLYON TL borcu olan kulübe verilen bu destek, Kahramanmaraşspor'a henüz oy rekoru kıran Belediye Başkanımız tarafından bu sezon için verilmedi. 

Tarih 12 Temmuz. Ben (Mehmet İmamoğlu) Ankara'da bir davet üzerine TBMM'de bulunurken, sayın Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz'ı orda görerek, yanına fırlamıştım. Tokalaştık, birbirimizin hal hatrını sormuştuk. İkimizin de sağlık sıhhatı yerindeydi fakat kulübün bulunduğu bu zor dönem canımı sıkıyordu. Belki hemşehrimiz olan Belediye Başkanımız bu derdimizi paylaşır diye düşünerek, "Sayın Başkan'ım, Kahramanmaraşspor sancılı dönem geçiriyor. Desteğinizi lütfen bu kulüpten esirgemeyin." dedim ve kendisi programının yoğunluğu nedeniyle aceleyle arabasına binerek bana, "Kahramanmaraşspor'a desteğimiz her zaman ki gibi sürecek!" diye karşılık vermişti.

Şimdi başkanlık koltuğunda Arif Ağyar oturmasa da, bu sözün tutulmasını istiyoruz. Hayır yetmez! Daha fazlasını istiyoruz! Bakın AKP'li Malatya Belediye Başkanı borç batağında olan kulübüne "Malatyaspor'un bir bütün olarak Malatyalılar'ın olduğunu" söyleyerek 1 milyon TL'lik yardımda bulundu.

Destek vermeye devam edenlerin ellerinden öperim,

Mehmet İmamoğlu