Site Logo

Osman ÇakIr: "Gönlüm kulüpte kalmaktan yana"

Forum üyemiz redwhitekms'nin, başarılı futbolcumuz Osman Çakır ile yaptığı söyleşiyi huzurlarınızda yayınlıyoruz.

Takımızın geçen yıl tekrar 2. Lig'e çıkmasında kuşkusuz en büyük katkı sağlayanlardan biriydi Osman Çakır...

Osman Çakır'la yaptığım kısa söyleşide, gönlünün KAHRAMANMARAŞSPOR'da kalmaktan yana olduğunu söyledi ve yeni yönetimle görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

redwhitekms:
Öncelikle geçen yıl takımımızı 3. Lig'den 2.Lig'e cıkararak bizlere yaşattığınız bu büyük mutluluktan ötürü taraftarımız adına teşekkür ederiz...
Osman: Bizler görevimizi yapmak için elmizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik. Bunuda, sağolsunlar, bizi destekleyen taraftarımızla başardık.

redwhitekms: Sence bu takımın hak ettiği yer burası mı?
Osman: Kesinlikle KAHRAMANMARAŞ Halkı'nın ve KAHRAMANMARAŞSPOR'u destekleyen o mükemmel insanlara 2. Lig'de futbol karşılaşması izlettirilmemeli. Takımımızın en kötü ihtimalle Bank Asya 1. Lig'den aşağıda olmaması gerekir.

redwhitekms: Kahramanmaraşspor bu yıl kuşkusuz ki sancılı kongre süreçleri geçirdi. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
Osman: Açıkcası bu konu hakkında pek fazla söylenecek bir söz bulamıyorum. Süper Lig geçmişi olan bir takıma başkan adayı çıkmaması ve çıkanlarında engellenmeleri; bunlar KAHRAMANMARAŞ Halkına yapılmaması gerekir. Bu şehir bunları hak etmiyor. Bu şehrin yetiştirdiği iş adamları, bürokratları var. Bu kişilerin el ele olup, bu takımı bir an önce daha iyi yerlere taşımaları gerekir. Zaman gittikçe daralıyor ve gün geçtikçe de takım iskeletimiz kayboluyor. Bunun için bir an önce yeni yönetimin harekete geçmesi lazım.

redwhitekms:
Bütün taraftarların en merak ettiği konulardan biri, "Osman Çakır seneye takımımızda olacak mı?" sorusu. Bunu ilk ağızdan duymak isteyeceklerdir diye düşünüyorum.
Osman: Benim de isteğim kesinlikle kalmaktan yana. Biliyorsunuz ki geçen yıl çok zor şartlar altında oynadık. Bir çoğumuzun, kendim dahil, halen alacakları var. Sonuçta bu iş ne kadar sevgi tutku işi olsa da, bizler de bir anlamda futbolun işçileriyiz. Umarım sizlerde hak verirsiniz bizlere. Biraz daha ılımlı yaklaşılsın ve hepimize birer güven ortamı hazırlansın. Bizler severek kalmaya razıyız.

redwhitekms: Son olarak taraftarımıza söylemek istediğiniz sözler var mı?
Osman: K.Maraşspor taraftarı hakkında aslında o kadar çok güzel şeyler söylenebilir ki. Ama bunları bir anda söylemek kolay değil. Ancak bir kaç cümleyle özetleyecek olursam; gerçekten de 3. Lig'de olmamıza rağmen çoğu maçımızda stadın üçte ikisi doluyordu. Bu zaten taraftarın takımının kaçıncı ligde değil, takımının yerini hep yüreğinde hissettiren bir taraftar olduğunun göstergesidir. Ve ayrıca sizin aracılığınızla da taraftara seslenmek istiyorum: BU TAKIMIN PEŞİNİ BIRAKMAYIN! BU TAKIM HER NE OLURSA OLSUN, HER ZAMAN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK OLMALI! ÇÜNKÜ BU ŞEHİR VE TARAFTARA BU YAKIŞIR!

 

© 2009 - KahramanMarasSpor.org. Tüm Hakları Saklıdır.