Site Logo

Teknİk Patronumuz: Alİ Osman RENKLİBAY

Kahramanmaraşspor'un Başkanlığına Muhammed GÜNKUT'un gelmesinden sonra takımımızın yeni Teknik Patron'u da belli oldu. Dün şehrimize gelen Ali Osman RENKLİBAY Muhammed GÜNKUT'un düzenlediği toplantıyla basına tanıtıldı ve Kahramanmaraşspor'un yeni hocası oldu.

Renklibay Ankaragücü'nde futbol oynamış, kaptanlığa kadar yükselmiş, 17 golle 1976 yılında gol kralı olmuş birisi olmasına rağmen teknik direktörlük kariyerinde fazla başarısı bulunmuyor. Teknik Direktörlük Kariyerinde Şekerspor, Vanspor, Adanaspor, İstanbul B.Belediyespor, Ankaragücü ve son olarak da Göztepe bulunmaktaydı.

GÜNKUT: "Öncelikle Futbolcuların Lisans ve Vize Sorunlarını Çözmeliyiz..!"

Günkut düzenlediği basın toplantısında kongre sonucunda yapılan itirazların bir sonuç vermeyeceğinden emin olduğunu söyledi.! "Başkanlığa geldiğim günden bu yana bazı şahıslar Valilik ve Savcılığa başvurarak dilekçeler vermiş ve kongrenin usulsüz yapıldığı yönünde İptal dilekçesi vermişlerdir. Haftalarca beklememize rağmen bu şahıslardan herhangi bir başkan adayı çıkmayınca aşığı olduğum klübü sahipsiz bırakmamak adına Başkanlığa Talibim dedim. Dernekler masasıyla görüşüp yola devam etmemizde herhangi bir kusur olmadığı yönünde cevap alınca çalışmalarımıza başladık.! Zaman iyice daraldı, Kahramanmaraşspor'u tecrübemizle hazır etmeye çalışacağız. Öncelikli hedefimiz futbolcuların lisans ve vize sorununu çözerek ligde mücadele etmesini sağlamak."

Futbolcuların durumuna ilişkin açıklamalarda da bulunan GÜNKUT: "Takımdaki mevcut kadrodan kimseyle yollarımızı ayırmayacağız ancak bizler yöentime gelene kadar kendi yolların ıçizmiş oyunculara da hizmetlerinden dolayı teşekür ediyoruz. Eski oyuncularımızdan da anlaşamadığımız olursa yerlerini kesinlikle doldururuz, herkesin içi rahat olsun. Amacımız: Borçsuz ve sürekli kazanan bir takım oluşturmak" dedi.!