Site Logo

TakImIna Sahİp ÇIk!!!

Seçimlerden önce tribünlerde taraftarlarla birlikte tezahürat yapanlara sanki sihirli bir değnek değmiş gibi ortadan yok oldular. Seçimden önce bütün adaylar stada gelip gövde gösterisi yapıyordu atkı dağıtıyordu seçim bitti nereye gitti o delikanlılar merak ediyorum. .Lig bitti peki bu yıl nasıl olacak diye soranda olmadı.         

Tesadüflerle dolu bu şehirde hala bir şeyler ayakta ise, şükürler olsun demekten alamıyorum kendimi. Gözlerim geçmişe ve geleceğe takılmış halde, kendimi ve bu şehrin insanlarını düşünüyorum. Eğer bu şehirde taraftarlarda olmasaydı bu klüb kapanma aşamasına gelmişti.


         Bu sessiz şehirde, özden yapılması gereken hiçbir hareket kalmamış, öz değerler varmış gibi gözükse de, sadece sözle ifade edilir hale gelmiştir. Sevgi, diyalog, paylaşım, hoşgörü, huzur, dostluk, vefa, incelik, nezaket  bütün kuralların içi boşaltılmış ve sanal bir aleme doğru iyi, kötü, doğru, yanlış ne olursa olsun, hiçbir ayırım yapılmadan sadece hayatta kalma pahasına, kendilerini bekleyen tehlikelerden habersiz, sessiz bir yolculuğa doğru yol almaktadır bu şehir.

        Unutmak ve unutturmak,  çökmüştür bu şehrin üzerine. Sanki yeni bir dönem başlamış, duyarlı olmak sıfırın altına düşmüştür bu şehirde. Ne formamızın üstüne yazılan ve yazdırılan reklâmdan haberimiz var, nede oyun için oynatılan tiyatrodan, hep beraber anlamını bilmeden, anlamsız her şeyi alkışlayan, seyirlik bir insan topluluğu haline gelmiştir bu şehir.


        Lig bitti peki bu yıl nasıl olacak diye soranda olmadı. Aslında kulübe gelende yok. Futbolcular çaresiz bir şekilde bir bir gitti bu şehirden. KAHRAMANMARAŞPOR yine sahipsiz yine perişan bir durumda. Karışık bir kavram içersinde, sessiz bir yolculuğa doğru sürükleniyor bu Takım.


        Belki bir gün gelecek, bir ses bu şehre pişman olursun dese de, artık çok geç olacak. Bu şehre ait değerler unutulunca ve bu şehir bu takım öksüz kalınca, bu şehrin bedelini kimler ödeyecek, kimler bu şehrin sorumluluğunu üstlenecek? Yaşadığımız yenilgiler bize yeter. Hadi var mısınız hep beraber; ayağa kaldıralım bu şehri bu takımı. Birlikten güç kuvvet doğar derler. Bu Şehir bu takım için yapabileceğimiz bir şeyler olmalı.


    Bu şehrin valisi, milletvekili, belediye başkanı, Mülki amirleri, ticaret ve sanayi odası, işadamları, esnafı ve tüm halkı bir olmalı KAHRAMANMARAŞSPORUMUZU hak ettiği yere getirmek için herkesin elini taşın altına atması lazım. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. KAHRAMANMARAŞ SPORUMUZU 40. YILINDA YALNIZ BIRAKMAYALIM.

     Bizler 12. adam olarak bu takım için elimizden geleni yapıyoruz. Uyuyan devi uyandırmak için şimdi birlik beraberlik zamanı uyan artık ey KAHRAMANMARAŞ bu şehrin tek profesyonel takımı var bu takımı yalnız bırakmayalım. 2009–2010 sezonu KAHRAMANMARAŞ’LININ ve KAHRAMANMARAŞSPOR'UN yılı olsun.                                                                                                                              

 

JAVRA_46