Site Logo

Mİlletİn Vekİllerİnİn "B PlanI" Suya DüŞtü...

Aksu Tv Genel Yayın Müdürü Turgay TERZİBAŞ'ın hazırlayıp sunduğu ve 07.07.2009 Çarşamba günü yayınlanan "B Planı" isimli Program yayınlandıktan sonra Kahramanmaraşspor Sevdalıları "Acaba" dedi fakat yine ortaya  "Hüsran" dan başka birşey çıkmadı.

O gün konuklar arasında yer alan MİLLETİN VEKİLİ Cafer TATLIBAL'ın oluşturacağı bir Kurul çalışmalar başlatıcak, Şehrin öde gelen İş Adamları, Sanayicileri ve Odalar Başkanları "Güüya" toplanacak ve içinde bulunduğumuz zor durumdan kurtulmak için çalışmalar başlatılacaktı.

Programın yapıldığı günden bu yana 1 Haftadan fazla zaman geçti ve ortada atılmış hiç bir adım yok.!!!

O gün (daha öncede yaptığı gibi) "Bu takıma destek olmayıp bu şehrin ekmeğini yiyen,ismi lazım değil kuruluşlar Kahramanmaraşspor'a destek olmazsa bende onları afişe ederim" nutukları Sayın TERZİBAŞ tarafından atılmış ama ne ne hikmettir ki iş icraata gelince Kahramanmaraşspor yine ve yine unutulmuştu. Bu takıma kimseden hayır gelmeyeceği ortada, fakat ümitlendirip yüz üstü bırakılmaya da bu renkere aşık insanların artık tahammülünün kalmadığı da biline.!!

Sevgili KAHRAMANMARAŞSPOR Sevdalıları: Bu takım değerli bir marka ve değersiz kişilerin çamurlu ellerinde kirlenmekte. Takımına Sahip Çık... İsyan Et... Forum Sayfamız Üzerinden Bu Konuda Neler Yapılabilir Üye Olup Görüşlerinizi Belirtebilirsiniz.!!!