Bayrak & Ata
Site Logo

Gökhan KIrnak KMS Yolunda

Kahramanmaraşspor’da Transfer çalışmaları gizliden gizliye yürütülüyor.

Kulüpten aldığımız bir duyum üzerine KahramanMarasSpor.org Site Ekibi olarak harekete geçerek. OYAK Renaultspor’un genç futbolcusu Gökhan Kırnak’ın Kahramanmaraşspor yolunda olduğunu örgendik.

Bu haber üzerine oyuncunun menajeri olan Aynı zamanda Mustafa Demirci'nin de menajerliğini yapan Ahmet Orhan ile bir telefon görüşmesi yaptık.

Orhan oyuncu hakkında şunları kaydetti: "Öncelikle bu haberin sizlere kadar nasıl ulaştığına halen anlam veremiyorum; çünkü gizli olarak yürütülen bir transfer çalışmasıydı."

Gökhan’a gelecek olursak Gökhan gerçekten çok kaliteli bir futbolcu hırsı, dinamik oluşu,savaşçı yapısı,bitmek bilmeyen enerjisi ve yüksek top tekniği ile 3.ligin 2-3 gömlek üstünde bir futbolcu ancak takdir edersiniz ki Oyak Renaultspor’da oynuyor,
Gökhan’ın da tıpkı Mustafa Demirci gibi kendini ispatlaması gerekiyor.
Ben Gökhan’a bu şansın verildiğinde kimseyi mahcup etmeyeceğinden adım gibi eminim,aynen Demirci gibi bir sezonda taraftarın sevgilisi olup büyük takımların transfer listesine gireceğinden hiç şüphem yok.
Gökhan orta alanda görev yapıyor ön libero oynuyor. Bence  alındığı takdir takıma üst düzey katkı sağlayacaktır.

Oyuncunun herhangi bir yetiştirme bedelinin ödenmeden alınabileceğini söyleyen Orhan,
"İstenildiği takdirde seve seve Kahramanmaraşspor’a bir Demirci daha kazandırabilirim" dedi.

Takımımızın Oyuncularından Mustafa Demirci ile de bir görüşmemiz oldu bu oyuncu hakkında bilgiler aldık. Mustafa Demirci Gökhan hakkında düşüncelerini şöyle dile getirdi; "Gökhan ile 12 yıl aynı takımda oynadık benim OYAK Renaultspor’da 6 yıl kaptanlığımı yaptı, Kahramanmaraşspor’a transfer olursa tekrardan aynı takımda oynamak beni mutlu eder."

Gökhan saha içinde gerçekten çok savaşçı bir futbolcu orta alanda görev yapıyor çok koşan bir yapıya sahip ben onu Milanlı Gasttuso’ya benzetirim onun kadar hırslı onun kadar agresif ve onun kadar kaliteli bir futbolcu, Gökhan transfer edildiği takdirde kesinlikle bir patlama yapacaktır’’ Dedi.

Gökhan Kırnak Transferinde ki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz

Haber: © KahramanMarasSpor.org // TÜM HAKLARI SAKLIDIR.