Site Logo

DeĞİrmencİoĞlu'ndan SaraylI'ya VeryansIn..

Kahramanmaraşspor eski yönetim kurulu üyelerinden Suat Değirmencioğlu, Kahramanmaraşspor’un düştüğü durumun Ali Sercan Saraylı’dan kaynaklandığını iddia etti.

Kahramanmaraşspor’un eski futbol şube sorumlularından ve yönetim kurulu üyelerinden Suat Değirmencioğlu Maraş Medya Merkezi'ne yaptığı özel açıklamada şunları söyledi:

“Kahramanmaraşspor tarihinde düşmediği zor bir duruma düşmüştür. Bunun tek nedeni eski Başkan Ali Sercan Saraylı’dır. Kongre günü hesapları ibra ettirmek için taraftarlardan oluşan bir yönetim kurulu listesi hazırlattırmıştır. Taraftarların çıkardığı listeye Saraylı’da destek vermiş olup seçimi kazanmasını sağlamıştır. Bunu sadece kendi alacakları kongrede ibra edilsin diye yapmıştır. Kahramanmaraşspor’un borcunun bir hafta içerisinde yaklaşık 2 milyon lira arttığını görüyoruz. Bunu neye dayanarak yaptılar, ya da nerelere borçlandırdılar anlamak mümkün değil. Kahramanmaraşspor’da bir çok dolap dönüyor. Bunun sorumluları hesabını da vermelidirler. Herkes kaçak güreş yapmaya çalışıyor. Nasıl oluyor da kulübün borcu 4.7 milyon oluyor, bunu bir türlü içime sindiremiyorum."

4.7 MİLYON’UN HESABI VERİLMELİDİR

Değirmencioğlu, “Yapılan kongrede borçlar tam net olarak açıklanmadı. Nasıl oluyor da yaklaşık 5 milyon borç bırakılıyor. Kahramanmaraşspor’un durumu artık içler acısı oldu. Daha önceden çalıştığım teknik adamlar ve futbolcular telefon açıp dalga geçiyorlar. Eski başkan Saraylı, taraftarlardan oluşan yönetime acaba kaç para teklif etmiştir. Kulağımıza çeşitli dedikodular geliyor. Kahramanmarasşpor kulübü Türkiye’ ye rezil oldu. Takımlar transferleri bitirmek aşamasına geldi, ama bizim takımımızın daha durumu bile belirli değil” dedi.

Kaynak: Maraş Medya Merkezi