Site Logo

TatlIyer: "AmacImIz taraftarImIza zevklİ futbol seyrettİrmek"

Kahramanmaraşspor'un çiçeği burnunda başkanı Turan Tatlıyer Kahramanmaraş Spor Kulübü başkanlığına seçildiği için çok mutlu olduğunu ve herkese bir taraftarında başkanlık yapabileceğini göstermek istediğini kaydetti.
Kahramanmaraşspor Tesisleri'nde dualar eşliğinde kesilen kurbanlarla, yeni sezona yeni başkan ile girecek olan Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Turan Tatlıyer ve yöneticilerin düzenlediği kurban kesimi töreni yapıldı. Dualar eşliğinde kesilen kurbanların kanlarını kulübün otobüsünün tekerleklerine sürülerek kazadan beladan uzak olmasını temenni ettiler.

2009-2010 Sezonunun herkes için hayırlı geçmesini dileyen Kulüp Başkanı Turan Tatlıyer, taraftarlara gelecek sezon seyir zevki yüksek bir futbol seyrettireceklerini söyledi. Tatlıyer; "Seyircilerimiz, keyif alarak maçlara gelecekler. Bizim en büyük hedefimiz, taraftarımıza zevkli futbol seyrettirmek. Seyir zevki vermek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi. Kötü geçen son bir kaç yılı unutturacaklarını belirten Tatlıyer, taraftarların takımları ile gurur duyacaklarını dile getirdi. Tatlıyer, artık bu takım bütün Kahramanmaraş'ın takımı ve bundan sonrada böyle olacak dedi. Kurban kesimi sonrası ise kulüp önünde yöneticiler, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber ve fotoğraf: İlker YİYEN / Yerel Gazete