Site Logo

Taraftar Resmen Göreve Talİp

Kamuoyunun merakla beklediği açıklama şu şekildeydi.

 

Aday çıkmadığı takdirde yönetime talibiz.


Büyük başarılara imza atan Kahramanmaraşspor'umuzun son iki yılda yaşadığı çöküş kamuoyunu üzmüştür. 1 milyon nüfuslu şehrimizde zengin iş adamlarımızın Kulübümüzü yeterince desteklememesi bizleri derinden yaralamıştır.

Kahramanmaraşspor 'un güçlü kadrosuna rağmen 2. ligde bulunmuş olduğu durum bizi endişelendiriyor. Genel Kongre kararı alan yönetimimizin kongre kararının ardından Kahramanmaraşspor‘da hedef küçültülme söylentilerinin ortaya çıkışı taraflı tarafsız bütün vatandaşlarımızın tepkisine sebep olmuştur.

Bu durum karşısında şehrimizin önde gelenlerinin ellerini taşın altına koyup bu şehre büyük başarılar ve sevinçler yaşatan Kahramanmaraşspor’umuza sahip çıkması gerekirken Kulüp yönetimi için adaylığının son 2 gününe girilmesine rağmen herhangi bir iş adamımızın göreve talip olmaması taraftarlarımızı endişelendirip bizleri harekete geçirmiştir.

Son günde aday çıkmaması durumunda bizden önceki yönetimlere verilen desteğin bizlere de verilmesi durumunda Kahramanmaraşspor 'a eski şaşalı günlerini yaşatıp, Süper lige yeniden çıkaracağımız konusunda iddialıyız. Değerli sanayici ve iş adamlarımız ile taraftarlarımızın bize verecekleri güç bizleri Kahramanmaraşspor yönetimine talip olmaya teşvik etmiştir.

Bizim Yola Çıkış Parolamız olan bu sözü de herkese Hatırlatmak istiyoruz.

                   ‘’Kulüplerin Gerçek Sahipleri Taraftarlarıdır.’’

Saygılarımızla...