Site Logo

Kulüplerİn gerçek sahİbİ TaraftarlarIdIr

Genel kurul kararı alan Kahramanmaraşspor'umuzda başkan adaylığı için başvuru süresinin bitimine 2 gün kala bir başkan adayı çıktı.Aday çıkmaması halinde kaderine terkedilecek olan Kahramanmaraşspor'umuza kırmızı-beyazlı taraftarların yakından tanıdığı bir kişi talip oldu.

Kahramanmaraşspor maçlarında tribünlerde Amigo  olarak görev yapan Yahya Varsavuş taraftarın yoğun talepleri doğrultusunda başkanlığa adaylığını koydu. Özellikle Kahramanmaraşspor'un , Tontonlar  grubu üyelerinin "Kahramanmaraşspor Başkanlığı Sana Yakışır" şeklindeki tezahüratları ile taraftarlar arasında dolaşan Kahramanmaraşspor'un küçültüleceği iddialarının Varsavuş'un bu göreve aday olmasında etkili oldugu söyleniyor.

Resmi başvuruyu başvuru süresinin son günü olan Cuma günü yapacak olan Yahya Varsavuş , taraftarlar tarafından sevilen bir kişi ve bu nedenlede şimdiden "taraftarın adayı", "taraftarın başkanı" gibi lakaplarla anılmaya başlandı.Daha önce spor için tribün hareketlerinde de bulunan Varsavuş, bir dönem Kahramanmaraşspor  tribünlerini renklendiren Tontonlar grubunun da başkanlığını yaptı.

Kahramanmaraşspor'un Kahramanmaraşspor 'lu başkan adayı sitemiz editörlerine yaptığı açıklamada, henüz bir aday çıkmadığı için Kahramanmaraşspor 'un kaderine terkedilmesine, küçültülmesine veya altyapı haline getirilmesine engel olmak için taraftarların yoğun talebinide göz önüne alarak aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Yeni başkan adayımız ayrıntılı açıklamayı yarın Saat 14:00'da  yapacağı basın toplantısı ile Kahramanmaraşspor kamuoyuna duyuracak ve başkan adaylığını ilan edecek.