Site Logo

Söz SIrasI Taraftarda

Taraftarın Sesi Gündem Yaratmaya Devam Ediyor.

Kahramanmaraşspor’un derinlemesine masaya yatırıldığı Taraftarın Sesi isimli Radyo Programı kent ve spor gündemini sarsmaya devam ediyor her Cumartesi Günü Saat : 18:00-20:00 arası yayına giren ve Cesur Radyo Frekanslarından sizlerle birlikte olan Program her hafta olduğu gibi bu haftada çok konuşulacak konulara  imza attı.

DJ Herkül’ün sunduğu Radyo spor Programının konusu  bu hafta içerisinde Kahramanmaraşspor’un Kongre sürecinde yaşanan gelişmeler oldu. Program çok  zevkli geçti programın bu haftaki konukları Sitemizi temsilen Vahdet ULUSOY  ve Kahramanmaraşspor Taraftarlarından Ökkeş Ekberoğlu oldu.

Program canlı telefon bağlantılarıyla daha da  renklendi, Telefon konukları ise Kent spor camiasının tanıdık isimlerinden Fethi Çokkeser ve Sayın Başkanımız Saraylı programa telefon ile konuk oldular.

Fethi Çokkeser yaptığı konuşmada kendisine Vahdet ULUSOY Tarafından sorulan:Kendinizi Kahramanmaraşspor’u yönetecek bu ağır yükü kaldırabilecek, beklentilere cevap verebilecek kapasitede olduğunuzu düşünüyor musunuz? Sorusuna şu şekilde cevap verdi.

Ben kendimi her zaman göreve gelebilecekmiş gibi hazır tuttum ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın,bana şans verildiği takdirde de en iyi değerlendireceğim düşüncesindeyim yanıtını verdi.

Çokkeser’in ardından Sayın Başkanımız söz almak istedi ve programa bağlandı.
Saraylı Öncelikle programın konuklarını ve sunucusunu tebrik ettikten sonra kongre süreciyle ilgili gelişmeleri anlattı. Saraylı şu şekilde düşüncelerini dile getirdi.

Biz her zaman diyoruz bu takım hiçbir zaman sahipsiz kalmaz haftaya çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan kongreye yeni bir aday çıkmadığı takdir göreve seve seve devam edeceğini vurgularken olası bir Aday çıkması halinde ise yeni başkana her türlü fedakarlığı yapacağını söyledi.

Stüdyodan gelen :Sayın Başkanım haftaya Haluk Şerbetci’nin aday olacağı konuşuluyor sizin bu konuda kendisiyle bir görüşmeniz odlumu sorusuna Saraylı şöyle cevap verdi.

Evet bu konu ile ilgili bir görüşmem oldu kendisiyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk kendiside bana şu soruyu sordu Siz alacağınız olan 600.000 TL’nin ne kadarından vazgeçebilirsiniz dedi bana bende kendisine ben Kahramanmaraşspor için alacağımın yarısından  feragat edebilirim ancak size bu şekilde yardımcı olabilirim diyerek cevap verdim.Diyerek sözlerini noktaladı.

Kahramanmaraşspor'la ilgili  birçok konunun derinlemesine konuşulduğu program ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Bu haftada Taraftarın Sesi gündem sarstı;ilerleyen haftalarda da yeni konular ve konuklarla karşınızda olacaktır.