Site Logo

Öncelİk kulübün borçlarInI ödemek

Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Ali Sercan Saraylı, yeni sezondaki hedeflerinin öncelikli olarak kulübün borçlarını ödemek olduğunu söyledi.

Ali Sercan Saraylı, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, 20 Haziran'da yapılacak kongre ile ilgili bilgiler verdi. Aday çıkmaması halinde yeniden Kahramanmaraşspor yönetimine talip olduklarını açıklayan Saraylı, yeni sezondaki hedeflerinin öncelikli olarak kulübün borçlarını ödemek olduğunu belirtti.

Saraylı, şöyle konuştu:
''Öncelikle şunu söyleyeyim. Takımı emanet edebileceğimiz bir arkadaşımız aday olursa görevi bırakmaya da hazırız. Aksi takdirde takımı sahipsiz bırakmamız gibi bir şey söz konusu değil ve 20 Haziran'daki kongrede yola devam edeceğiz. Öte yandan bazı spekülasyonlar var, bunlar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Kulübün bazı vatandaşlarda 4-5 milyon TL'lik borç senetleri varmış. Böyle bir şey kesinlikle yok. Tüm harcamalarımızın, alacakların ve vereceklerin hesabını kuruşu kuruşuna vermeye hazırız. Yine 18 tane futbolcunun Kahramanmaraşspor'a protesto çektiği yönünde söylentiler var, bu da kesinlikle doğru değildir. Takımdaki sadece 2 futbolcu için bu geçerlidir. Onun dışında böyle bir şey kesinlikle yoktur ve futbolcularımızla hiçbir problemimiz yok.''

Kulübün SGK ve maliyeye toplam 1 milyon 406 bin 994 TL borcu bulunduğunu aktaran Saraylı, ''Benim de görev sürem boyunca yaklaşık 1 milyon TL'lik harcamam oldu. Şu an yönetim olarak önceliğimizi SGK ve maliyeye olan bu borçların ödenmesine vereceğiz'' dedi.

Saraylı, bazı futbolcularına çok ciddi transfer teklifleri geldiğini, ancak bu futbolcuları göndermek istemediklerini, göreve devam etmeleri halinde de ihtiyac duyulan bölgelere transfer yapılacağını sözlerine ekledi.