Site Logo

Arİf AĞyar adaylIĞInI açIkladI!

Kahramanmaraşspor'da Arif Ağyar, 20 Haziran'da yapılacak kongrede aday olduğunu açıkladı.

 Halen mevcut yönetimde başkan yardımcılığı görevini yürüten Arif Ağyar, 20 Haziran'da yapılacak kongrede başkanlığa talip olduğunu bildirdi.

Şu anda liste çalışması yaptığını belirten Ağyar, ''2000 yılından bu yana Kahramanmaraşspor'da görev yapıyorum. Gerek tecrübe, gerekse sportif faaliyetleri yakından takip ediyorum. Amacım Kahramanmaraşspor'u bu kentin imajına yakışır bir yerlere getirebilmek'' dedi.

Mevcut yönetimdeki isimlerle birlikte hareket etmeyeceğini de belirten Ağyar, amacının Kahramanmaraşspor'a gerçekten hizmet etmek isteyecek kişilerle çalışmak olduğunu ifade etti.

Ağyar, spor kamuoyundan ve çevresinden gelen baskılar üzerine aday olmama kararından vazgeçerek liste çıkarmaya karar verdiğini belirtti.

Öte yandan; mevcut yönetimin yeni  sezon öncesinde görüşmelerde bulunduğu teknik direktör Faik Demir ile yeniden anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.

Sezonun bitimine 2 ay kala takımın başına gelen Demir'in kulüpten olan alacaklarının tahsili için yasal yollara başvuracağı belirtiliyor.

Bu arada 8 futbolcunun da yine kulüpten olan alacaklarının tahsili için Futbol Federasyonu'na başvurdukları ve bunlardan 3'ünün resmi tebligatının kulüp yönetimine ulaştığı öğrenildi