Site Logo

Orhan Kenger'den önemlİ açIklamalar..!

Kahramanmaraş Spor Kulübü Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Kenger, kendisiyle dün akşam yaptığımız görüşmede, önemli açıklamalarda bulundu.

Öncelikle bütün zorluklara rağmen 2. Lig'e çıkarak, sözlerini yerine getirdiklerini ve görevlerini yaptıklarını belirten Kenger, "2. Lig tüm camiaya hayırlı olsun" dedi.
Sezon başından beri görevde bulunan Orhan Kenger sözlerine şöyle devam etti; "Eğer Kahramanmaraş halkı Kahramanmaraşspor'un etiket olduğunu ve Kahramanmaraş'ın markası olduğunun bilincine varırsa, bu takım en geç üç yıl içinde Süper Lig'de olur. Şehir kulüpleri, şehrin markası olduğunu, Sivasspor'dan, Trabzonspor'dan ve buna benzer takımlardan anlıyoruz. Bu kulüpler bugün Süper Lig'de olmasa, bu şehirleri kim bilirdi? Bu şehirlerin kulüpleri kendi sahalarında maç yaptıkları zaman, şehir esnaflarının gelirleri en az 500 bin TL oluyor. Bu durum hem esnafın hem şehir halkının işine geliyor ve Türkiye tanıyor. Ama Türkiye, Kahramanmaraş diyince, Güneydoğu Bölgesinde olduğumuzu sanıyor. Bu zihniyetten çıkılması için Kahramanmaraşspor'un daha yüksek liglerde olması lazım ve bu sayede Türkiye bu şehrin hangi bölgede olduğunu bilmesi lazım. Bu takım iyi bir yerde olduğu sürece ben kazanmayacağım. Kahramanmaraş, yani halk kazanacak."

Kenger bu açıklamaları yaptıktan sonra ayrıca taraftarlarımızı 24 Mayıs Pazar günü oynanacak olan Kahramanmaraşspor - Ankara Demirspor maçına davet etti. Bu maçtan sonra büyük bir kutlama yapacaklarını belirten Kenger, Kahramanmaraş Halkı'nın takımına daha fazla sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Haber: © KahramanMarasSpor.org