Site Logo

SaraylI'dan emeĞİ geçenlere teŞekkür..

TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Ali Sercan Saraylı, sezon boyunca iyi mücadele ederek yeniden 2. Lig'e çıktıklarını söyledi.

Saraylı, Lüleburgazspor'u farklı mağlup ederek 2 hafta kala 2. Lig'e çıkmayı garantilediklerini belirterek, ''Bütün futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Sezon başından bu yana inanılmaz performans ve özveri ile çalıştılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum''dedi.

Kahramanmaraşspor'un 3. Lig'i hak etmediğini kaydeden Saraylı, bu ligde misafir olduklarını kanıtladıklarını dile getirdi. Amaçlarının Kahramanmaraşspor'u Süper Lig'e çıkarabilmek olduğunu hatırlatan Saraylı, ''Bunun kolay olmadığının farkındayız. Ama şehir olarak inanırsak neden olmasın. Öncelikle inanç birliğini ortaya koymamız gerekecek. Yönetim olarak her türlü fedakarlığı yapmaya da hazırız'' diye konuştu.

Gelecek sezon hazırlıklarına da en kısa sürede başlayacaklarını belirten Saraylı, kendilerine desteği esirgemeyen taraftarlara da teşekkür etti.