Site Logo

HELAL OLSUN! SEVİNCİMİZE GÖLGE DÜŞÜRDÜLER!

Başta KAHRAMAN Maraş Halkı olmak üzere, çok değerli İŞ ADAMLARIMIZ, TARAFTARLARIMIZ, GURBETÇİLERİMİZ, YÖNETİCİLERİMİZ ve SEVENLERİMİZ bu takımın bugün 2. Lig’e çıkmasına çok sevindiler.
Bir sene boyunca Kahramanmaraşspor’un sıkıntıları, adeta bizim sıkıntımız oldu. Ayrıca sekiz senedir şampiyonluğu tadamamışız.

Kahramanmaraşspor bizim için, bazıların sandığı gibi stres atma varlığı değildir. Kahramanmaraşspor bizim için KUTSALDIR!
Çünkü Kahramanmaraşspor bizim GELECEĞİMİZDİR
Kahramanmaraşspor bizim halkımızın BİLİNÇ ÖLÇÜSÜDÜR.
Bunları kabullenen herkes GERÇEK Kahramanmaraşspor’ludur.
Gel bunu taraftarımızı ateşleyecek olan AMİGOMUZA anlatın.

Bugünkü maçta çok değerli ve genç site yetkili arkadaşımız, Kahramanmaraşspor 4. golünü attıktan sonra, sevinçten meşalesini yakmış. Türkiye’de tribünde meşalesini yakan tek taraftar arkadaşımız olmalı ki, AMİGO SONER tarafından anında polise teslim edilmiştir. Demek ki Amigolar taraftarları sadece enayi yerine kullanıyorlar. Yanındaki taraftarı bağırtırlar, ama ilk fırsatta hemen SATARLAR.

Amigoluğu beceremeyen ‘sayın’ Soner’i geçelim.
Diyarbakır’daydık. 400 Tane torpil atıldı. Emniyet kılını kıpırdatmadı.
Ceyhan’da rakip taraftar bizleri taşladı. Emniyet kılını kıpırdatmadı.
Hatay'da rakip taraftar 90 dakika boyunca küfür etti. Emniyet kılını kıpırdatmadı. Hatta bizim karşılık vermemizi engellediler. Hatayspor'a ceza da TFF'den geldi.
Süper Lig’de onlarca meşale yakıldı. Emniyet kılını kıpırdatmadı.
Biz bütün ligleri takip ederiz. Her maçtan haberimiz olur. Kendi sahasında ezilen taraftar hiçbir yerde yoktur. Neden biz? Futbol kurallarına aykırı birşey yapıldığında, neden cezası TFF'ye bırakılmıyor?
Maraş Olayları yüzünden bize ALLAH AŞKINA ÖNYARGILI DAVRANMAYIN!!!
Biz ki rakip takımın taraftarlarını çiçeklerle karşılarız, biz ki her konuda her zaman sükunet içerisinde davranırız, biz ki insanların kalbini kırmamak için kendimizi eleştiririz.
Ama ne var ki şehirde destek turu düzenledik, engellendik.
Hakemi eleştirdik, coplandık.

Bırakın cezamızı TFF versin saygıdeğer görevli vatandaşlarım. Biz de sizlerin o kutsal mesleğinize minettar olalım. Başka yerlere bir bakın lütfen. Bize yapılanlar, dışarıda başkalarına yapılıyor mu hiç?
Aslında arkadaşımıza bu saygısızlığı yapanlar kendisinden özür dilemelidirler. Ancak yaşadığımız ortama bakarak, takip edilmeme kararı ile yetinmeliyiz.

Ha bu arada, inşallah şuan da 2. Lig’e yükseldiğimiz için konvoya çıkan hemşehrilerimiz gözaltına alınmazlar çevreyi rahatsız ettikleri için. Gerçi hiç belli olmaz, Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin, Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlaması değil sonuçta. Kahramanmaraş’ta sözkonusu Kahramanmaraşspor olunca galiba yasadışı oluyor…

Bu hafta bayrağımızı indirenler de olmuştu ya. Hayırlısı ya, inşallah DÜZELİR!