Site Logo

Şampİyona Baraj manzaralI moral

Haftasonu kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluk yolunda en önemli sınavlarından birine çıkacak olan Kahramanmaraşspor’a dün Muhtarın Yeri diye bilinen Sır Barajı kenarında ki restoran ta balık ziyafeti verildi. Futbolcular ve teknik heyet Baraj manzarasında moral buldu.

TFF 3. Ligi Yükselme Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraşspor’a moral vermek maksadıyla, Sır Barajı manzarasında balık ziyafeti verildi. Kahramanmaraş’ın en güzel mekanlarından ve doğal zenginliklerinden biri olan Sır Barajı manzarasında faaliyet gösteren Muhtarın Yeri Aile Restoranı'nda verilen davete Kahramanmaraşspor teknik heyeti ve futbolcuları katıldı. Baraj manzarasında balık yiyen ve baraj manzarasında sohbet eden futbolcular Lüleburgaz maçı öncesi moral buldu.

Muhtarın yeri işletmecisi Süleyman Yılmaz, amaçlarının Kahramanmaraşspor’a şampiyonluk yolunda moral ve destek vermek olduğunu dile getirerek, "Kahramanmaraşspor şehrimizin takımı. Sahipsiz bırakmak bize yakışmaz. Şehrimizin takımı sahipsiz bırakmamak için futbolcularımıza yemek verelim dedik. Yani çorbada bizimde tuzumuz olsun istedik ve onları Sır Barajının eşsiz manzarasında yemek yemek için davet ettik." dedi.

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Faik Demir ise manzaranın güzelliğinden bahsederek moral veren işletmeci Süleyman Yılmaz’a teşekkür ederek konuşmasına şöyle devam etti; "Süleyman bey, çok güzel bir balık ziyafeti verdi sağolsun. Bu çocukları bu eşsiz manzaraya davet ederek bizlere balık ziyafeti veren Süleyman beyi Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Lüleburgaz maçına bekliyoruz" dedi. Sözlerine şöyle devam etti; "Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Lüleburgazspor karşılaşmasını kazanarak matematiksel olarak şampiyon olarak girmek istiyoruz. Daha öncede söylediğimiz gibi Lüleburgaz maçını kazanıp öbür karşılaşmaların sonuçlarını bekleyip o sonuçlara göre puan durumundaki yerimizi belirleyip tur atlayarak 2. Lig; e daha emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Rakibimizin biri ile aramızda 2 puan, diğeri ile 6 puan fark var. Onların maçları tabii ki bizim için önemli ama daha çok bizim maçımız önemli. Yani biz kazandığımız zaman öbür maçların sonucu daha fazla önem arz ediyor" diyen Faik Demir, kırmızı-beyazlı ekibimizin kazanması için 12. adama daha çok ihtiyaçları olduklarını söyleyerek, taraftara çağrıda bulundu. "Karşılaşmanın başından sonuna kadar 90 dakika bu çocuklara desteklemelerini istiyoruz. Umuyorum ki hafta sonu taraftarımız stadı doldurarak yerlerini alırlar. Taraftarımızın bize destek vermesini istiyoruz çünkü onlar olmadan bu iş mümkün değil olmaz. Onlar bize destek versinler bizde onlara verdiğimiz sözü inşallah bu haftasonu yerine getirmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz" dedi.

Futbolcular tatlılarını da yediler

Öte yandan Cuma günü antramandan sonra ise BizimAKDO Baklavaları'ndan futbolculara moral tatlısı yedirildi.
Pazar günü zorlu bir karşılaşma yapacak olan şehrimizin takımı Kahramanmaraşspor’a antramandan sonra moral olsun diye AKDO Baklavalarının sahibi Ahmet Davarcıoğlu, "Takımımız adım adım ikinci lige doğru emin adımlarda ilerliyor. Bizde takımımıza destek olmak için çaba sarf ediyoruz ve takımımıza haftasonu oynayacağı karşılaşmada başarılar diliyoruz" dedi.

Haber&foto: İlker YİYEN