Site Logo

ZabIta Ekİplerİnİn Büyük AyIbI..!

KahramanMarasSpor.org Site Ekibinin ve Cesur Radyo spikeri Mustafa Aykır'ın girişimleriyle şehrimize kazandırılan Dev Bayrakların toplanıp dün itibariyle iş bilmezler ve içinde KAHRAMANMARAŞSPOR sevgisi olmayan şahıslar tarafından imha edilmiştir.

Daha önce yağmur ve rüzgar nedeniyle yıprandığını belirttiğimiz bayraklar için "zaten görüntü kirliliği yaratıyor" cevabını aldığımız Belediye Ekiplerine, "Yırtılıp kirlenmesi önemli değil, biz onu yıkayıp, tamir edip, yeniden asacağız", karşılığını verdik. Ancak toplanılan bayrakları teslim almak için giden Site Ekibimizden bir arkadaşımıza  Belediye Ekibi pişkin bir tavırla "daha dün yaktık onları bee!" dediler.

Para ve emek verip türlü badireler atlatıp şehrimize KMS'yi hatırlatmak adına asılan bayrakların bu şekilde sorumsuzca yakılması bizleri derinden ÜZDÜ..!

Aslında bu üzücü durum kurum çalışanlarının Kahramanmaraşspor'a verdiği önemi gösteriyor..!

O bayrağa yapılan saygısızlık Kahramanmaraşspor'a ve Taraftarına yapılmıştır. Bizler o bayrakları asarken neler yaşadıgımızı herkes biliyor. Asma konusunda destek sözü veren Belediye Başkan Yardımcısı Talat Özdemir sözünde durmayınca, Şekerdere'de bayrakları kendimiz asarken ölüm tehlikesi atlattık. Kıbrıs Meydanı'nda otelin üstünde akşam akşam kışın ortasında asmakla uğraştık..!

Bu bayrakları yakanlar, hangi takımı tutuyolarsa onun bayrağını yırtıp atılmasına razı olacaklarmıyıdı sormak lazım... İster kirli olsun ister yırtık olsun. Fenerbahçeliyseler Fenerbahçe bayrağını yakarlarmıydı acaba? Galatasaraylıysalar Galatasaray bayrağını yakarlarmıydı? Beşiktaşlıysalar Beşiktaş'ın bayrağını yakarlarmıydı?? Hangi takımı tutuyolarsa tutsunlar, ama güya Kahramanmaraş için çalışmalarına rağmen içlerine hiç Kahramanmaraşspor sevgisi yerleşmediği kesin..!

Madem SENİN ŞEHRİNİN, SENİN TAKIMININ BAYRAĞI kirlenmiş, bir zahmet Belediye'nin çamaşır makinesine atın..!

BİZ PES ETMEYİZ, MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUZ! HİÇ BİR KAHRAMANMARAŞLI BAŞKA BİR TAKIM TUTMA İHTİYACINI HİSSETMEYENE KADAR..!

KahramanMarasSpor.org