Site Logo

BeŞte BeŞ Yapmak İstİyoruz

Kahramanmaraşspor'da pazar günü oynanacak Lüleburgazspor maçı öncesinde yüzler gülüyor. Teknik Direktör Faik Demir, bu maçı da kazanarak beşte beş yapmayı istediklerini belirterek; "3 puan aldığımız takdirde 2. Lig hedefimize bir adım daha yaklaşacağız" dedi.

İki haftadır antrenman yapmayarak maçlara çıkan Kahramanmaraşspor'da idman boykotu sona erdi. Maddi krizin biraz olsun çözülmesinin ve üst üste alınan galibiyetlerin ardından takımda moraller üst seviyeye çıkarken, pazar günü oynanacak Lüleburgaz maçının hazırlıkları sürüyor.

Hanefi Mahçiçek Stadyumunda hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlılarda tek düşünce Lüleburgazspor maçını da kazanarak beşte beş yapmak. Teknik Direktör Faik Demir, İzmirspor karşısında daiyi bir mücadele örneği sergilediklerini belirterek, ofansta biraz daha iyi olmaları halinde farkı daha da artırabileceklerini söyledi.

İzmirspor karşısındaki oynadıkları futbolu, Lüleburgazspor maçında da sahaya yansıtmak istediklerini belirten Demir; "Futbolcular idmana çıkmaya başladı. Özellikle son 4 hafta da tüm olumsuzluklara rağmen iyi bir ivme yakaladık ve bu maçları kazandık. Şimdi önümüzde bir Lüleburgazspor maçı var. Bu maçı da kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşma. 90 dakikanın ardından alacağımız bir üç puan tüm sezon boyunca verdiğimiz emeğin ve mücadelenin bir meyvesi olacak. Futbolcularımın performansından ve özverisinden memnunum, bu maçı da kazanacaklarına olan inancım tam. Tüm Kahramanmaraşsporlu taraftarları bu karşılaşmaya gelmeye ve takımlarına destek olmaya çağırıyorum" dedi.

Takımda cezalı futbolcu bulunmadığını belirten Demir, 6 futbolcunun ise kart sınırında olduğunu kaydetti. Futbolcularını gereksiz kartlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardığını belirten Demir, sakatlığı süren genç futbolcu  Mehmet Köse'nin ise tedavisini devam ettiğini sözlerine ekledi.