Site Logo

KahramanmaraŞspor'da 1 YIldIz Daha DoĞdu

Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig Yükselme Grubunda mücadele eden Kahramanmaraşspor, Türk Futboluna her yıl olduğu gibi bu yılda bir yıldız daha kazandırdı. Kahramanmaraşspor’un sezon başında Gaskispor’dan transfer ettiği Seyit Volkan Aygar, Kahramanmaraşspor’da bir patlama yaptı.

1986 doğumlu olan genç yetenek fiziği, oyun tarzı, hızı ve tekniği ile şimdiden menajerlerin aranılan adamlarından biri oldu. Kısa zamanda birçok kulübün transfer listesine girmeyi başaran genç yıldız Türkiye de son zamanlarda yetişen ender kanat oyuncularından biri olacağı gözüyle bakılıyor.

Sezon başında yedek kulübesinde olan ve çok çalışan Seyit formayı kaptığı günden bu yana Bank Asya Ligi takımlarının ve bazı Süper Lig ekiplerinin listesine girmeyi başardı.

 

Kahramanmaraşspor’da 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Genç Yetenek geleceğin en iyi kanat oyuncuların biri olacak yorumlarını almaya başladı. Kahramanmaraşspor’da her geçen gün performansını yükselten ve oyunuyla herkesin beğenisi toplayan Seyit Volkan Agyar, Kahramanmaraşspor taraftarlarının da büyük sevgi ve beğenisini kazandı.  

Haber: Serdar BURSALI