Site Logo

İŞ AdamlarImIz Kulübümüzün İmdadIna KoŞuyor..!

Kulübün maddi sıkıntısı nedeniyle idman boykotu yapan Kahramanmaraşsporlu futbolcuların yardımına iş adamlarımız yetişiyor.

Boykotu duyar duymaz harekete geçen isminin açıklanmasını istemeyen KAHRAMAN Maraşlı İş Adamları, bu hafta Kahramanmaraşspor’un kendi sahasında oynayacağı Pursaklarspor karşılaşmasını kazandıkları takdirde, 10 bin TL prim dağıtacaklarını belirttiler. Bu primi bir vefa borcu olarak gördüklerini açıklayan iş adamları, takımımızın son 5 haftasında diğer iş adamlarına da kulübe destek olmaları için çağrıda bulundular.

SA – DE – CE   BEŞ   HAF TA . . .

Kahramanmaraşspor şuan TFF 3. Lig Yükselme Grubunda 4. sırada bulunuyor. Grubun bitimine 5 maç kaldı. Son haftada ilk 4 sırada yer alan takımlar doğrudan TFF 2. Lig’e yükselecek. Futbolcular ise aylardan beri paralarını alamıyorlar. Bu sezon Türkiye profesyonel liglerinde en golcü ikinci takım olan Kahramanmaraşspor, maalesef maddi açıdan pek destek göremedi. İş adamlarımızın vereceklerii her destek, şehrin tanıtımına sebep olacaktır ve dolayısıyla tekrar kendilerinin kasalarına yansıyacaktır.

BİZ FEDAKARLIK YAPIYORUZ, SIRA SİZLERDE

Biz, taraftar olarak hergün Kahramanmaraşspor ile yatıp kalktık, hergün Kahramanmaraşspor’u konuştuk, her an Kahramanmaraşspor’u düşündük.

Kahramanmaraş’ta:
-Kaldığımız hoteller;
-Kullandığımız ürünler/hizmetler;
-Yemek yemeye gittiğimiz lokantalar/restoranlar;
-Yanımızda müşteri getirip, bir gidişle onlarca lira harcayıp yediğimiz ve yedirdiğimiz tatlılar ve dondurmalar;
-Ve kısaca, memleketimizi çok sevdiğimizden, başka şehirde değilde, kendi şehrimizde yaptığımız bütün alışverişlerden;
kazandığınız paraların ufak bir miktarını Kahramanmaraşspor’a destek olmak için kullansanız, biz sizi daha çok sever, daha çok destekler ve sizinle daha çok alışveriş yapmazmıyız sanıyorsunuz?

ALLAH KİMSEYİ ZOR DURUMA DÜŞÜRMESİN

Kahramanmaraşspor şuan çok zor durumda. Zor durumda olana yardım etmeyi Yüce Rabbimiz emretmiştir.
Zira bu duruma göz yumup da, sırtınızı çevirirseniz;
bilin ki siz de bir gün aynı duruma düşer ve size de herkes sırtını çevirecektir.

İnşallah bu prim yardımı bütün iş adamlarımıza bir örnek olacaktır ve yardımcı olabilmek kolları sıvarlar. Açıkçası görmek istediğimiz tablo bu.

Yardımcı ve destek olandan Allah razı olsun ve bereketini arttırsın.

© KahramanMarasSpor.org