Site Logo

KMS Krİzİ Taraftarla çözmek İstİyor..

Şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor şampiyonluk yolunda adımlarını daha da sağlam atması için maddi desteğe ihtiyaç var.
Bir memleketin reklamını yapacağı en iyi yöntemlerden birisi futbol takımıdır. Bu sebeple şu anda ligdeki müsabakalarda 5 sırada yer alan takımımızın 2. lige çıkması için desteğe ihtiyacı var.
Yükselme gurubunda yer alan şehrimiz takımı Takımına sahip çık kampanyası kapsamında Kahramanmaraş Valiliğimizden onaylı olarak Şekerbank Şubesinde bir hesap oluşturulmuştur. Bu Hesap numarasında biriken yardımlar denetçiler takibinde takımımıza aktarılacaktır. Bu proje ile yola çıkan Kahramanmaraşspor kulübü kulüp başkanı Ali Sercan saraylı Salı günü saat 19 da küçük ev et lokantasında basınla bir araya gelerek Takımına sahip çık kampanyası hakkında bilgiler verdi. Kulüp başkanı Ali Sercan saraylı konuşmasında siz değerli basın mensuplarının hayati önem taşıyan desteklerine ihtiyacımız her zamankinden daha fazladır. Geçmişte elde edilen başarıların tekrarı için çaba gösteren yönetim kurulumuz ve siz değerli basın emekçilerine bugüne kadar bizlere verdikleri destek ve moralden dolayı sonsuz şükran duyuyoruz. Takımımızın Şampiyonluk yolunda ilerlerken şüphesiz ki sizlerin büyük destekleri oluyor. Geçmişte karşılıksız verdiğiniz bu desteklerin devamı hem şehrimiz hem de takımımız için hayati önem taşıyor. Biliyorum ki bizler siz basın mensupları ile bir araya gelemedik. Bizim ve yönetimdeki arkadaşlarımızın bu konuda eksikleri var. Bunu telafi edebilmek ve birlik beraberliği yeniden sağlamak için bu toplantıda beraber olmak istedik. Takımımız yükselme gurubunda mücadele sarf etmekte.
Kahramanmaraşspor şehrimizin takımı ve hepimizin destek vermesi gerekir. Şuana kadar birkaç işadamımız haricin kulübümüze maddi yardım yapılmadı. İşadamımız Haluk Şerbetçi ve Hanefi Öksüz maddi destekte bulundu. Yönetim kurulu olarak birçok zaman kendi ödemelerimizi yapmıyoruz, kulübümüzün ödemelerini yapıyoruz.
Maddi sorunumuz olmadığı zaman başarılar arka arkaya gelir. Futbolda her türlü sonuç alınabilir, son iki haftadır takım olarak kötü sonuçlar alıyoruz, bunun neticesinde de maça ücretsiz giren 3–5 arkadaşımızın aleyhimize yaptığı tezahüratı ne yönetim olarak ne de takım olarak hak etmedik. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz, fedakarlık yapıyoruz fakat maça nasıl ücretsiz girebilirim diye hesap yapan birkaç taraftarın böylesine kötü tezahüratlarını kabul etmiyoruz. Yönetim ve takım olarak hatalarımız olabilir fakat takımın moralini bozmaya hiç kimsenin hakkı yok. Bizden daha iyi yapacak bir arkadaşımız varsa buyurun gelsin, ama bırakıp gitmek bize yakışmaz. Bu takım kimsesiz bir takım değildir. Bu takım benimde değildir başkasını da bu takım ne bana nede hocaya kalacak bu takım tüm Kahramanmaraşlılarındır. Bize düşen görev ise bu takımla beraber büyük başarılara imza atmaktır. Takımımızın maddi sorunlarını çözmek için bir kampanya başlatıyoruz. Ondan bundan para istemekten artık usanır, utanır olduk. Bu konuda halkımızın duyarlı olması gerekiyor. Takımına sahip çık kampanyasın siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın da bizlerle beraber olmasını bize destek vermenizi temenni ediyorum  şampiyonluk yolunda adımlarını daha da sağlam atması için siz desteklerine ihtiyacımız her zamankinden daha fazladır dedi.

Haber: İlker YİYEN (Yerel Gazete, Spor- Özel Haberi)