Site Logo

Tepecİk maçI analİzİ

Kahramanmaraşspor'umuz maalesef dün ki sonuçla mağlubiyet serisini 3'e çıkararak, taraftarlarını üzdü, bizlerde maçın analizini yaparak, takım nerde hata yaptı ona çözüm bulmaya çalıştık.Çalıştık ama yine sorumlular bildikleri yoldan şaşmayacak ve bildikleri futbolcuları oynatacak, inatlarını sürdürerek bu takımı ateşe atacaklar.!

Maçın Analizi

1.Gökhan Aslan:Gökhan alınan bu mağlubiyette kesinlikle hatası yoktu, yediği golde yapabileceği birşey yoktu..Gol dışında pek fazla iş düşmedi Gökhan'a..

2.Volkan Seyit:Yediğimiz golde daha dikkatli olsaydı topu çevirebilirdi ama Seyit'te hata aramamak lazım, santrafordan sağ bek yaparsan olacağı bu,Sağ bekte Seyit değil kim oynarsa oynasın, KahramanmaraşSpor bu taktik anlayış ve bu laubalilik içerisinde Tepecik Belediye spor'u asla yenemezdi..

3.Osman:Osman sahanın en iyisiydi, çabaladı, koştu mücadele etti, diğer futbolcularımızda Osman gibi çalışıp formalarını terletmeleri lazım.

4.Akif:Akif patlamaya hazır bir el bombası gibiydi, taraftar Akif'in her an hata yapabiliceği endişesi ile maçı izledi, gerçek mevkisi ortasaha olan bir oyuncu, elimizde kaliteli stoperlerimiz varken neden stoperde oynatılıyor.?Cevher neden oynatılmıyor.Akif oynadığı kötü futbolun yanında saha içerisinde arkadaşlarına karşı büyük bir kendini beğenmişlik ile oynayacak arkadaşınıda oynatmaz ediyor,Akif kendisini takım arkadaşlarından üstün görmemeli, saha içerisinde kendi takım arkadaşının moralini bozacak, hareketlerden kaçınmalı ve saha içerisinde kendi arkadaşına bağırmamalı.

5.Ersin:Orta sahada tek ayakta kalan futbolcumuzdu, helal olsun çalıştı çabaladı ama tek başına bişey yapamadı.

6.Mehmet Ballı:Mehmet Ballı'da günün çalışan çabalayan isimleri arasındaydı, Veysi'nin bıraktığı açıkları kapamayı zorda olsa başardı.

7.Mustafa Demirci:Çalıştı çabaladı ama takım oyunu olmayınca, belli bir strateji ve taktik olmayınca o da ne yapacağını bilemedi.

8.Aydın:Son yıllarda izlediğim en kötü orta saha oyuncusuydu, Hiç bir varlık gösteremedi, adeta Tepecik belediye spor'un 12. adamıydı, pasları bizden çok rakibe gitti, sahada yürümekten başka bişey yapmadı.Aydın dünki performansı ile 100 tane Aydın 1 tane Tanıl etmez diyebiliriz.

9.Veysi:Aydın'dan sonra takımın en kötüsüydü, hiç bir varlık gösteremedi, sol kanatta adeta benim ne işim var hoca diyordu..Veysi den sol kanat olursa, Akif'ten stoper olursa, yarın bir gün Onur Balık'tan da bu takıma kaleci olur.

10.Onur:Onur'u hiç bu kadar kötü görmemiştim, sahada yürüdü durdu, kaleyi bulan tek şutumuz da onun kullandığı frikikten geldi.

11.Bünyamin:Bünyamin bugün adeta rakip savunma ile sohbet etti, sahada kayıptı, maçın son dakikalarında taraftarın protestosuna kendine yakışmayacak şekilde tepki koyan Bünyamin'e bu tepkiyi hiç yakıştıramadık.Bünyamin'de Akif gibi kendi arkadaşlarına bağırmamalı,arkadaşlarının moralini bozmamalı.

Oyuna sonradan girenler:Hiç bir varlık gösteremediler..

Faik Demir: Bugün adeta nasıl maç izlenir bizlere onu gösterdi, hiç bir katkısı yoktu, oyuna hiç müdahale etmedi, taraftarın istifa çağrısına da artık kulak vermeli.

Sonuç olarak Osman, Ersin, Mehmet Ballı ve Mustafa Demirci dışında kimsede kazanma arzusu yoktu.Akif'in yerine Cevher, Aydın'ın yerine Tanıl, Veysi'nin yerine Özkan olsaydı, sonuç çok farklı olabilirdi.

Bu zamana kadar ki gözlemlerimiz sonucunda Akif, Aydın, Bünyamin, Veysi ve Hasan Bal'ın bu takıma zarar verdiğini düşünüyoruz, kaliteli isimler olabilirler fakat, bir yerde takım içerisinde ki huzur ve düzen kaliteden önce gelir.

Tanıl, Özkan, Gökhan Ülger..Bu isimler ne zaman bu takımda oynamaya başlayacak, antremanlarda bu isimlerin başarısını bizler görüyor iken, Faik Demir nasıl oluyorda göremiyor, Faik Demir istifa etmezde, bildiğinden şaşmaz ise TFF 2.lig maalesef hayal olarak kalacaktır..

Son olarak taraftarın istifa çağrılarına, doğru yada yanlış demiyoruz ama Faik Demir için artık istifa vakti geldi de geçiyor, Saraylı'nın istifa edip etmemesi konusunda ise hiç bir yorum yapmıyoruz ama bildiğimiz tek şey bu takım küme düşerken dahi, bu taraftar kimseyi istifaya çağırmadı, buda biline.!

Faik Demir’e neden mağlup olduk, kötü hakem yok, rüzgar yok, yağmur yok diye sorsak ?Faik Demir’in cevabı hazırdır “para alamayan futbolcular ancak bu kadar oynar diyecektir” ama şuanda Türkiye’de düzenli ödeme yapan kaç klüp var, maddi kriz yaşamayan kaç klüp var ?

 Soruyorum.! sizin için herşey para mı Faik Demir ?Faik Demir bu saatten sonra bu takıma bir şey veremez düşüncesindeyiz, bu takım çıkamaz ise sorumluluğu kabul edecekse, Faik Demir ve saz arkadaşları buyursun, görevlerine devam etsinler ama çıkıpta yönetim ödeme yapmadı, taraftar arkamızda durmadı gibi küçük bahanelere sığınacaksa Faik Demir yol yakın iken, şansımız devam ederken, hakkını helal et ve bizi rahat bırak..

Başkan Saraylı, Faik Demir’e verdiğiniz töleransı Recep Aydemir’e göstermediğiniz için size de çok kırgınız, bu da biline.Bu zamana kadar istikrar ile işiniz olmaz iken Faik Demir ile istikrar yakalamaya çalışıyorsunuz ama görünen köy klavuz istemez, sahada futbol ve pozisyon adına Kahramanmaraşspor birşey izletemiyor, güzel futbol ve pozisyon adına birşey görebilsek, Kahramanmaraşspor'un başarısı için çalışan herkesin başımızın üzerinde yeri vardır ama maalesef Faik Demir geldi, güzel futbol bitti..