Site Logo

KMS 0-1 Tepecİk Bld.

TFF 3. Lig Yükselme Grubu 11. haftasında Kahramanmaraşspor'un kendi sahasında yapmış olduğu Tepecik Belediyespor karşılaşmasından 1-0 yenik ayrıldı.

Galibiyete inanan taraftar, sezon başından bu yana ikinci defa kendi sahasında yenilmeninin üzüntüsünü yaşıyor. Puan durumunda 5. sıradan kurtulamayan Kahramanmaraşspor, kendi sahasında taraftarını üzünce, maç sonunda taraftarlar Kulüp Başkanı Ali Sercan Saraylı'yı ve Teknik Direktör Faik Demir'i istifa tezahuratları ile protesto ettiler.

Transfer olduğundan bu yana taraftarın beğenisini kazanan Cevher maçta oynamazken, yerine asıl mevkii ön libero olan Mehmet Akif Alıcı stoper olarak göre yaptı. Sol kanatta ise Veysi oynadı. Veysi Öz daha önce hiç sol açık oynamamıştı. Aydın'da büyük kondisyon eksiği gözlenirken, verdiği paslar rakibe gidiyordu. Bünyamin oyunda hiç etkisini gösteremedi. Özkan'ın oyuna sürülmemesi dikkatleri çekti. Faik Demir uzun boylu olan forvet oyuncumuz Mehmet Şıralı ve golcü futbolcumuz Hasan Bal'ı sahaya alırken, orta saha oyuncusu hiç kalmamıştı takımımızda. Orta saha ve kanatlardan yoksun bir taktik ile grup lideri Tepecik Belediyespor karşısına çıkarak, 7. dakikada gol yedik ve 3 puanı adeta misafir takıma kendi ellerimizle verdik.