Bayrak & Ata
Site Logo

Büyük SIkIntI İçerİsİndeyİz.!!

Kahramanmaraşspor 3. Lig Klasman Gruplarının en iyilerinin oluşturduğu Yükselme Gruplarına katılmayı başarmış ve 2. yarının ilk maçları biterken 2. sıradaki yerini alarak hedefine bir adım daha yaklaşmış vaziyette… Gel gelelim bu güzel şeylerin dışında yaşanan büyük sıkıntılar mevcut.

Dünya genelinde hakim olan Küresel Mali Kriz Kahramanmaraşspor’u teğet geçmemiş aksine en çok etkileyen takımlardan birisi haline getirmiştir. Futbolcuların primleri o kadar gecikmiş ve birikmiş ki Türkiye’de bir rekora gidildiği söylenmekte.  Teknik Ekip imza attığı günden bu yana komik bir rakam almış ve hala maaşları verilememekte.! Kongrede ismini listelere yazdırıp sözde yöneticilik yapanlar ise bu durumdan bihaber kendi dertleriyle meşguller.

Bu zor durumla yüz yüzeyken futbolcu kardeşlerimizin psikolojilerini düzeltmek, kendilerini bu sorunlardan soyutlamak elbette ki çok zor bir iş. Bu görevi yüklenmek ise yine onların başındaki Teknik Ekip ve Yöneticilere düşmekte. Bizim gözlemlediğimiz kadarıyla ise Faik Demir ve Ekibi işi-gücü bırakmış Psikolojik danışmanlık yapmakta, sürekli oyuncularımıza telkinler vermekte ve “Kahramanmaraşspor’da hiçbir emekçinin hakkının kalmayacağını belirtmekte”.  Söylemler işe yaramış olsa gerek oyuncularımızda onurlu bir duruş sergilemiş “Sezon sonuna kadar prim-alacak lafı etmeyeceğiz, tek düşüncemiz Kahramanmaraşspor’u Şampiyon görmek” dediklerini öğrendik.! Aslında sorun o kadar büyük ki arada çıkan çatlak sesler yüzünden üzücü sonuçlar doğmuş ve kadro dışı kalan oyuncumuz olmuş: “Cevher Toktaş”.

Sonuç olarak, temennimiz, iş adamlarımızın bu soruna bir el atması ve Kahraman Kentin Kahramanmaraşspor’unu hak ettiği yerlere ulaştıracak gücü sağlamaları.!