Site Logo

MaçIn hakkI beraberlİkmİŞ !

Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Abdulkerim Durmaz, Hatayspor ile golsüz berabere kalmalarına rağmen grupta zirve yarışını sürdürdüklerini söyledi.

Durmaz, Hatayspor maçının kendileri açısından zor geçtiğini belirterek, "İki takım da çok kontrollü oynadı. Ortada bir maç oldu. Pozisyonları değerlendirebilseydik 2 puan daha alabilirdik" dedi.

Önceki hafta Kahramanmaraş'ta oynanan Cizrespor maçında yaptığı itirazlar nedeniyle tribüne gönderilen ve 2 maç ceza alan teknik direktör Abdulkerim Durmaz, Adana Demirspor maçının ardından Hatayspor maçını da tribünde izlemek zorunda kaldı. 0-0 sona eren maç hakkındaki görüşlerini açıklayan Durmaz, şunları söyledi:

"Maçta her iki takım da çok kontrollü oynadı. Hatayspor bizi yenip puanları eşitlemek istiyordu. Biz de yenip puan farkını açmak istiyorduk. Dolayısıyla ortada bir maç oldu. 15 puanla grupta ikinciyiz. Maçın hakkı beraberlikti. İkinci yarı bilhassa elimize geçen pozisyonları eğer değerlendirebilseydik Hatayspor maçını kazanabilirdik. İlk yarı ise tamamen pozisyonsuz bir maç oldu."

12 Ekim Perşembe günü ikinci yarının ilk maçında sahalarında Şanlıurfaspor'u konuk edeceklerini belirten Durmaz, "İnşallah o maçı kazanmak istiyoruz. Zirveden hiç inmemeyi istiyoruz" diye konuştu.