Site Logo

Krİtİk Maç: TavŞanlI Beledİye

3. Lig Yükselme Grubunun 8. Haftasında oynanacak olan Tavşanlı Belediye TKİ Linyitspor maçı öncesi Kahramanmaraşspor’da hazırlıklar devam ediyor.
 
7 Hafta sonunda 4 Galibiyet 1 Beraberlik ve 2 Yenilgi ile 13 puan toplayarak 3. sırada yer alan Kahramanmaraşspor, takipçilerinden Tavşanlı ile saha ve seyircisi önünde oynayacak. İç saha avantajını bu zamana kadar en iyi şekilde kullanıp puan kaybı yaşamayan Kahramanmaraşspor, ilk 4 takımın doğrudan 2. Lig’e çıktığı grupta alt sıralarla arayı açmak adına maça mutlak 3 puan hedefiyle çıkıyor.

Dilerseniz Tavşanlı Belediye TKİ Linyitspor’u kısaca bir tanıyalım:

Yükselme Grubuna 3. Lig 3. Klasman grubundan dâhil olan Tavşanlı, Yükselme gruplarına katılmayı garantileyen ilk takım.

Klasman Gruplarında oynadıkları 18 maçta 11Galibiyet, 4 Beraberlik, 3 Mağlubiyetle 37 Puan ve +19 averaj toplamayı başarmışlar.

Göze çarpan en belirgin özellikleri ise deplasmanda mağlubiyet yüzü görmemeleri. Klasman gruplarında deplasmanda 9 maç yapan Tavşanlı bu maçlardan 7’sini kazanıp yalnızca 2’sinde berabere kaldı, 16 gol atıp sadece 6 gol yedi.

Yükselme Grubunda deplasmanda oynadıkları 3 maçta 1 Galibiyet, 1 Beraberlik, 1 de Mağlubiyet alan Tavşanlı’ya yenilgiyi 4-2’lik skorla Ankara Demirspor tattırmış.
 
Oynadıkları son 3 Resmi Müsabakadan galibiyet alamayan Tavşanlı Belediye son maçında 9 kişi kalan Göztepe ile yenişememiş (0-0) ve form grafiği düşüşe geçmiş vaziyette.

Kahramanmaraşspor maçından sonraki 2 hafta ev sahibi olacak olan Tavşanlı Belediyespor için bu hafta alınacak 1 puan tatmin edici sayılacaktır.

Kahramanmaraşspor’da ise olumlu gelişmeler olmakta: Kart cezası sona eren Osman ve uzun bir sakatlık dönemini atlatan Mustafa Demirci’nin oynanacak maçta kadroda yer alması bekleniyor. Kaleye yavaş yavaş ısınan Hasan ile Lüleburgaz maçındaki oyunuyla büyük beğeni toplayan Cevher’in form durumları Teknik Heyetin yüzünü güldürüyor.

Muhtemel 11’imiz ise şu şekilde: 1- Hasan, 2- Cengiz, 3- Osman, 4- Cevher, 5- Mehmet Akif, 6- Edip, 7- Aydın, 8- Ersin, 9- Bünyamin, 10- Onur, 11- Hasan Bal.

Kahramanmaraşspor’a Sonsuz Başarılar.