Site Logo

KahramanmaraŞspor Hatay MaçIna Kİlİtlendİ

Grubunda gol averajı ile ikinci sırada bulunan Kahramanmaraşspor Pazar günü sahasında oynayacağı Hatayspor maçını kazanmanın hesaplarını yapıyor.

..::KahramanmarasHaber.com::..

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Hanefi Mahçiçek, Teknik Direktör Abdulkerim Durmaz ile birlikte düzenledikleri basın toplantısında Kahramanmaraş spor’un ligde iyi bir yerde olduğunu ve bunu devam ettirmek için  Kırmızı-Beyazlı camia oyarak daha fazla kenetlenmeye ihtiyaçları olduğunu belirtti. Başkan Mahçiçek, elde  edilen bu başarı yanında hızla kurumsallaşmakta olduğunu ve şu anda kulübün maddi bakımdan bir sıkıntısının bulunmadığı ödemelerin zamanında yapıldığını gibi, kulübün üzerinde herhangi bir temlikte bulunmadığını kaydetti.


Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek, takımın başarılarını sürdürüp yükselme  grubuna çıkacağına inandığını da ifade ederek , bu noktada herkesin katkılarına ihtiyaçlarının bulunduğunu belirtti.


Teknik Direktör Abdulkerim Durmaz’da toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Durmaz,  iki hafta üst üste önce Hatay,ardından grup lideri ??anlıurfa spor ile sahalarında karşılaşacaklarını belirterek, “Bu iki maçı da sahamızda kazanmayı düşünüyoruz.Çünkü ikisi de bizim Play-Of’a çıkma mücadelesindeki iddialı takımlar.Kendi sahamızda yapacağımız bu maçı yükselme gurubuna çıkma yolunda çok büyük bir engel olarak görüyoruz.Bu maçları kayıpsız geçersek şansımız en az yüzde 70’lere çıkacağını biliyoruz” dedi.


Futbolcularının bu iki maçın önemini bilincinde olduklarını ve hazırlıklarını buna göre yaptıklarını da kaydeden KMS Teknik Direktörü Abdulkerim Durmaz, “En büyük güvencemiz futbolcular ve taraftarlarımızdır. Bu güne kadar içeride oynadığımız 4 maçı da kayıpsız geçtik.Hedefimiz 6 da 6 yapmaktır. Öncelikle de Pazar günü  Hatay maçını kazanmak istiyoruz . Seyircilerimizin desteği ile bunu başaracağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.


Abdülkerim Durmaz ,2.lig 5 grupta bütün takımların güçlü olduğunu , mücadelelerinde  çok çetin geçtiğini ve dolayısıyla bu gruptan çıkmanın sınıldığı kadar kolay olmadığını söyledi.