Site Logo

FlaŞ! KahramanmaraŞspor'un İsmİ deĞİŞİyor!

1973 Senesinde 'Kahraman' ünvanını alan şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, son gelişmelerden sonra ligde 'Kahraman' ünvanını kaybedecek gibi görünüyor. Ligde iddialı olmaya başladığı vakte kadar bu sitede haberlerde takımımızı Maraşspor olarak anacağız.

2 Ay önce yönetime bir uyarımız vardı. Duydular, okudular, fakat dikkate almadılar. Bahsettiğimiz bu tehlikenin sonuçları şuan görülmekte ve bunun kahrını en çok taraftarlar ve gönül verdiğimiz kırmızı-beyaz renkleri çekiyor. Yetkililer duruma el atmadıkça, bu sonuçlardan çok memnun olduklarını farzediyoruz. Yetkililer diyorum, yöneticiler demiyorum. Çünkü bu kulübü kimler yönetiyor, henüz kimse bilemiyor.

Torpil ile, hatır ile, futbolcuları sahaya sürme düzenine KARŞIYIZ!
Gruplaşmaya
, ayrımcılığa KARŞIYIZ!
Kendi çıkarlarını, kulübün çıkarları üzerinde tutmaya hayli hayli KARŞIYIZ!

Pırıl pırıl gençler duruyor bu kulüpte. Hatayspor'a bir bakın; futbolcuları nerden geliyor, dikkat ettiniz mi hiç?! Hem kademe grubunda başarılı oldular o futbolcularla, hem yükselme grubunda iddialı oluyorlar. Bir tek Kahramanmaraşlıları değil, bütün diğer şehirlerin insanlarının da beklentisi altında bu kulüp. Güzel şehrimizi böyle mi temsil etmeliyiz? Bununla gurur mu duymalıyız? 40. Yılımızda en azından bir şampiyonluk beklerken, 3 maçta 2 mağlubiyet almış durumdayız. Bugüne kadar liderlerin 18 maçta 2 mağlubiyet aldığı pek fazla görülmedi. 3 Haftada ilk dörde girmeyi hedefliyoruz şimdi. İlçe takımları, semt takımları, köy takımlarına VALLAHA da BİLLAHA da HELAL OLSUN. En azından SAHİP çıkan İNSANLARI var ve bu yüzden BAŞARILI oluyorlar..!

Bizde sadece MENEJER bey mi kalmış bu takımla uğraşacak..?
Onun getirdiği futbolcuların ve hocaların rahatlığına HELAL OLSUN!
Bu Şehrin Bu Kulübünü Bu hallere getirenlere de HELAL OLSUN!
Recep Aydemir hocamızı gönderipte Arsenal'dan hoca getirenlere HELAL OLSUN!

Not: biz kimseye lanet okumayız. Protestomuzu 'helal olsun' diyerek dile getirmekteyiz..

Cuma'nız mübarek olsun,

Mehmet İmamoğlu

------------------------
© KahramanMarasSpor.org