Site Logo

GeçmİŞ Olsun Alaeddİn ÜLGER!

Kahramanmaraşspor 1969 Taraftarlar Derneği Başkanı Alaeddin Devlet Ülger, ameliyat oldu.

Pazar günü sabaha karşı rahatsızlanan ve kaldırıldığı Özel Maremar Tıp Merkezi’nde apandisit teşhisi konulan TAR-DER Başkanı Ülger aynı gün ameliyata alındı. Kahramanmaraş’ın tanınmış operatörlerinden Dr. Tufan Taşçı tarafından başarılı bir şekilde ameliyat edilen Ülger, hastanede dinleniyor. Ameliyat öncesinde ailesine bile durumunu haber vermeyen Ülger’in yanında TAR-DER İkinci Başkanı Dursun Özçelik bulundu.

Operasyon sonrasında ise eşi Sultan ve Kızı Yaren tarafından yalnız bırakılmayan Başkan Ülger’e geçmiş olsun ziyaretleri başladı. Odası adeta çiçek bahçesine dönen Ülger’in birkaç gün daha hastanede kalacağı ve ardından taburcu olacağı bildirildi.

Geçen sezon Kahramanmaraşspor yönetiminde bulunan ve genel kaptanlık görevini başarılı bir şekilde yürüten Ülger, 2004 yerel seçimlerinde de merkeze bağlı Önsen beldesinde DYP’den belediye başkan adayı olmuş ve sadece 4 oyla seçimi kaybetmişti. Bu arada Ülger, Türkiye çapındaki Anadolu kulüpleri taraftar derneklerinin bir çatı altında birleşebilmesi için büyük çaba harcayan isimlerin başında geliyor.

Geçen Yıl ve bu yıl bize verdiği desteklerden dolayı bizde 46 GENÇL??K olarak Syn.ÜLGER e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...