Site Logo

MaçIn Anatomİsİ

1.Gökhan ASLAN: Kalecimiz Gökhan yine her zaman ki gibi günündeydi. Görevini başarı ile yerine getirdi.

2.Cengiz GÜNER: İlk yarıda sağ kanattan yaptığı bindirmeler ve içe katetmelerle rakip takımın sol kanadını, Mustafa Demirci ile birlikte hallaç pamuğuna çevirdiler ama Cengiz 2.yarıda skorun verdiği rahatlık ile pek fazla ileri çıkmadı.

3.Edip SARUHAN: Edip, işte bildiğimiz Edip.. Yine her zamanki gibi hatasız oynadı, Göztepe hücüm elemanlarına göz açtırmadı ve görevini en iyi şekilde yaptı..

4.Osman ÇAKIR: Osman bu maçta sahanın en iyilerindendi, yaptığı kritik müdahelerle takımımızın galibiyetinde büyük rol oynadı. Göztepe hücüm elemanlarına adım attırmadı desek yeridir.

5.M.Akif ALICI: 2000 yılından bu yana izlediğim Akif, son yıllarda kendisinden beklenen performansı gösteremiyordu ama bu müsabakada orta sahada bir arı gibi çalıştı, gerek ofansif anlamda gerekse de defansif anlamda takımına katkısı üst düzeydi..

6.Mehmet BALLI: Mehmet Ballı uzun zamandan beri ilk kez ilk 11'de forma şansı buldu ve bence formayı hak ettiğini gösterdi.Mehmet Ballı'nın düzenli şekilde forma giymesi durumunda takımın vaz geçilmezlerinden olacaktır..

7.Mustafa DEMİRCİ: Genç oyuncumuz göstermiş olduğu performans Göztepe savunmasının sol kanadını hallaç pamuğuna dönderdi. Penaltıdan gelen ilk golümüzde, penaltının kahramanıydı.

8.Aydın İNANÇ: Tecrübeli oyuncumuz yine istikrarlı, yine başarılıydı.. Sezon başından beri performansından hiç birşey kaybetmedi. Orta sahada çok koştu ve takımı iyi yönlendirdi.

9.Hasan BAL: Hasan BAL 90 dk üst düzey mücadele etti ve bitmek bilmeyen enerjisi ile rakip savunmayı çok yordu.Maçın ilk yarısında Göztepe savunmasının bir anlık hatasını yapmayan yıldız oyuncumuz, fırsatçılığını konuşturarak sol ayağı ile topu ağlara gönderdi.

10.Onur OKAN: Onur Okan bu müsabakada muhteşem top tekniği ve futbol zekası ile takımımızın ataklarını çok iyi yönlendirdi. Takımımızı tıpkı bir maestro gibi yöneten Onur günün kahramanlarındaydı.. Müsabakanın başında Mustafa Demirci'nin yerde kalması sonucu kazanılan penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçen Onur, top ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek takımımızın ilk sayısına imza atmasını bildi.

11.Bünyamin KILINÇ: Kaptan için çok fazla konuşmaya gerek yok,muhteşem oynadı, muhteşem bir gol attı.. hani bazen kelimelerin tükendiği anlar olur ya, hani bazen fikirlerini, düşüncelerini yorumlarını cümlelerle ifade edemezsin ya iş bu an o anlardan birisi.

13.Paşa ALİHAYDAROĞLU: Maçın sonlarına doğru oyuna giren efsane oyuncumuz, 2008-2009 sezonunda ilk kez kırmızı beyaz formamızı giymiş oldu, oyunda kaldığı kısa zaman diliminde yaptığı bir kaç kritik müdahale ile Göztepe'nin umutlarını bitirdi.

14.Mehmet ŞIRALI: Yeni transferimiz Mehmet maçın 2. yarısında ilk kez Kahramanmaraşspor forması giydi.Çok heyecanlı olduğu gözlenen Mehmet, ilerleyen haftalarda dahada iyi olacaktır.. Maçın bazı kısımlarında açık tribünde ki bir grup Kahramanmaraşspor taraftarı yeni transferimize sevgi gösterisinde bulundu.

18.Veysi ÖZ: Veysi de oyuna 2. yarıda dahil olan arkadaşlarımızdandı, oyunda kaldığı süre içerisinde takımımıza katkı sağlamak için elinden geleni yaptı..

GÖZTEPE: Göztepe maçı 3-0 kaybetmesine rağmen oynadığı futbol ile iyi bir takım olduğunu gösterdi. İyi bir golcü aldıkları zaman Play Off'larda rahatlıkla ilk 4'e gireceklerdir.

________________________

Yorum: Mehmet Akif Ölmez