Site Logo

Büyük Maç, Büyük Radyoda!

Site olarak yayın hayatımıza başladığımız ilk yıldan beri sitemize destek veren ve ziyaretçilerimizin isteklerine önem veren Cesur Radyo, Yükselme Grubu maçlarını ister Kahramanmaraş’ta olsun, ister deplasmanda olsun, hepsini yayınlayacağını açıkladı.

  En az Lig TV’nin maç spikeri Ercan Taner kadar maçları başarılı ve heyecanlı şekilde sunan Mustafa Aykır, “Deplasmanlar Fizan’da da olsa maçları vereceğim” dedi.

  Gurbetteki Kahramanmaraşsporlular, rakip taraftarlar ve ilgilililer maçları internet üzerinden dinleyebilirler. İlerleyen günlerde Sitemizin anasayfasına Cesur Radyo’yu tek bir tıklamayla dinleyebileceğiniz bir bağlantı koyacağız. O güne kadar www.CesurRadyo.com adresine girip radyoyu dinleyebilirsiniz.
  Kahramanmaraş Merkezinde bulunanlar ise evlerinden, işyerlerinden vs. maçı radyodan 96.6 frekanslarından dinleyebilirler.

  Ayrıca maç özetleri her Pazartesi günü Türkiye Saati İle 23.00’da başlayan Aksu TV’de Mustafa Aykır’ın sunduğu spor programı Tarafsız Saha’da yayınlanıyor.

Kahramanmaraşspor Taraftarlarının isteklerine cevap verdikleri için Cesur Radyo ve Aksu TV çalışanlarına teşekkür ederiz. Çalışmalarında başarılar dileriz...

© KahramanMarasSpor.org