Site Logo

"2 transfer yapabİlİrİz"

TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Faik Demir, ''Yükselme Grubu maçlarımızı TFF 2. Lig'e yükselen takımlardan biri olarak tamamlamayı hedefliyoruz'' dedi.

Demir, Yükselme Grubu'nda 18 maç oynayacaklarını, bu maçların ilkinde sahalarında Göztepe'yi konuk edeceklerini belirterek, 2 yeni futbolcuyla güçlendirdikleri kadroları ve taraftarlarının desteğiyle maçı galip tamamlamak için mücadele edeceklerini belirtti.

Kahramanmaraşspor'un yerinin 3. Lig olmadığını kaydeden, Kahramanmaraşlıların takımlarının bulunduğu konumu kabullenemediklerini ve bunda haklı olduklarını vurgulayan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Yükselme Grubu'ndaki 10 takımdan biriyiz. 18 maç oynayacağız ve bunların hepsinin çok önemli olduğu inancıyla sahaya çıkacağız. Çok çalışıyoruz ve çok çalışacağız. Yükselme Grubu maçlarımızı 2. Lig'e yükselen takımlardan biri olarak tamamlamayı hedefliyoruz.''

Demir, transfer çalışmalarının sürdüğünü, 2 futbolcu daha transfer edebileceklerini, futbolcularla görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi.