Site Logo

Hacİz Olmayan Bİr TakIm Halİne Geldİk

Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraşpor'u hesaplarında haciz olmayan bir takım haline getirdiklerini söyledi.

Mahçiçek, Teknik Direktör Abdulkerim Durmaz ile Kahramanmaraş Ticaret Borsası'nda düzenlediği basın toplantısında, sezon başından bu yana birkaç noktada adım attıklarını, bunların başında da kurumsallaşmanın geldiğini ifade etti. Alt yapı ve üst yapı ile ilgili çalışmaların her geçen gün devam ettiğini dile getiren Mahçiçek, "Artık hesaplarında haciz olmayan bir takım var. Vergi ve SSK
borçlarını taksitlendirdik. Diğer borçların da tamamını ödedik. Kulübümüz maddi olarak bir sıkıntı içerisinde değildir. Tarihinde ilk defa kulübümüz otobüsüne kavuştu. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kahramanmaraşspor'un özverili çalışmayla önemli bir noktaya geldiğini vurgulayan Mahçiçek, sezon başında kendilerini favori göstermeyenlerin bugün yanılgı içerisine düştüklerini söyledi. Küfürsüz, temiz ve kavgasız bir seyirci tablosu görmek istediklerini ifade eden Mahçiçek, Kahramanmaraşspor'un nihai hedefinin önce A Kategorisi sonra ise Süper Lig olduğunu kaydetti.

Teknik Direktör Abdulkerim Durmaz ise, deplasmanda aldıkları Adana Demirspor beraberliğinin kendilerine büyük bir moral verdiğini hatırlatarak, "Önümüzde çok önemli 2 maç var. Bu maçları kendi sahamızda oynayacağız. Rakiplerimiz de bizim gibi Play-Off'u düşünen ekipler. Bunun için maçlar çok zor geçecek. Ancak ben takımıma güveniyorum. ??u ana kadar evimizde 4'te 4 yaptık, hedefimiz bunu 6'da 6 yapmak olacak" dedi.

Hatayspor ve ??anlıurfa maçlarını Play-Off'a çıkma yolunda çok büyük engel olarak gördüklerini kaydeden Durmaz, bu maçlardan alacakları 6 puan ile Play-Off şanslarının yüzde 70 olacağını öne sürdü. Durmaz, pazar günü oynayacakları Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladıklarını belirterek, Kahramanmaraşspor seyircisinin kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.