Site Logo

Transfer çalIŞmalarI tİtİzlİkle sürüyor

Kahramanmaraşspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'ya gitti. Kahramanmaraşspor'un hedefinin yeniden 2. Lig'e çıkmak olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Arif Ağyar, Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirerek, yeni gruba en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti..

Ağyar, bazı aksaklıklar nedeniyle İddaa Turnuvası'na katılamayacaklarını, ancak kamp süresince hazırlık maçları yaparak eksiklikleri gidermek istediklerini belirtti.

Giden Futbolcular
Kadrodaki futbolcu sayısını düşürdüklerini belirten Arif Ağyar, ayrılan futbolcuların Abdurrahman Yaman, Ahmet Cesurer, Azat Türkmen, Cumali Arat, Emre Keskin, Emre Can Karakız, İbrahim Doğru, Müjdat Ertop ve Volkan Öztürk olduğunu açıkladı.

Gelen Futbolcular
Kahramanmaraşspor'un başarısı için transfer çalışmalarının da titizlikle sürdürüldüğünü ifade eden Ağyar, şunları kaydetti:
"Yaptığımız transfer görüşmeleri sonucunda Kahramanmaraşspor'un eski takım kaptanı Paşa Alihaydaroğlu ve Gökhan Ülker ile de anlaşmaya vardık. Bu iki futbolcumuz, Antalya kampına katılıyor. Halen, transfer çalışmalarımız devam ediyor. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda, ihtiyacımız olan 2 futbolcuyu daha kadromuza dahil etmek istiyoruz.''

Ağyar, Kahramanmaraşspor'un hedefinin yeniden 2. Lig'e çıkmak olduğunu, yönetim olarak bunu gerçekleştirmek için çalıştıklarını kaydetti.