Site Logo

KahramanmaraŞ'In kader maçI!

Geçtiğimiz yıl 2. Lig'den 3. Lig'e düşen Kahramanmaraşspor kritik bir virajda Pazar günü Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Batman Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç o kadar önemli ki Kahramanmaraşspor bu maçı kazanırsa hem play-off grubuna kalmayı garantileyecek hem de taraftarını bir nebzede olsa kazanmış olacak.

Play-off grubuna kalmak demek % 50 2. Lig'e çıkmak demek diğer oran ise Futbolcular, Teknik ekip, yönetim ve taraftar arasında ki o döngü. Eğer herkes üzerine düşeni yaparsa Kahramanmaraşspor bu gruptan da rahat bir şekilde çıkabilir tabi ki bir iki mevkiye de çok iyi sağlam adamlar alındıktan sonra. Play-off grubunda başarı için transfer gerekiyor bunu söylemekte fayda var. Zaten yöneticilerde play-off a kalındığı takdirde gereken transferleri yapacaklarını söylüyorlar.

Şimdi Pazar gününe geri dönelim, Pazar günü Kahramanmaraşspor’u desteklemek gerekiyor. Her zaman maça gitmiyor olabilirsiniz yönetim büyük bir başarısızlık göstermiş ve takımı küme düşürmüş olabilir. Hacı kızarsınız, hocaya kızarsınız hiç fark etmez burada küskünlükleri kavgaları bir tarafa bırakıp bir Kahramanmaraş’lıya yakışır şekilde takımınızı desteklemeniz gerekiyor. Çok sayıda deplasman gördük, bir çok farklı ilde çok sayıda maç izledik. Ama hepsinde ortak bir slogan vardı. “ ……….‘lı uyuma takımına sahip çık”

Evet, artık bazılarının da uykuyu bir tarafa bırakıp bu maçta takımını desteklemesi gerek. Bu takım Ali Saraylı'nın veya bir başka birinin Babasının malı değil. Herkes yarın bir gün gidecek o yüzden bu takımı “Kahramanmaraş” olarak desteklemek gerekir. Bu maçta zaten Kahramanmaraşspor’un değil Faik Demir hafta içinde söylediği gibi Kahramanmaraş’ın maçıdır. O yüzden her Kahramanmaraşlı başı dik bu maça gelmelidir.

Serdar BURSALI
Aksu TV – Aksu Gazetesi